Viikon 27 kooste

Tällä viikolla oli vähän hiljaisempaa pelien osalta, koska monilla joukkueilla on taukoa peleistä ennen syyskierroksen alkua.

Miesten joukkueet kuitenkin pelasivat! Tässä pelien tulokset ja muita asioita:

– Miesten edustusjoukkue pelaa Miesten Kolmosessa. Joukkue nappasi voiton kotona 2-0 ja on nyt lohkossaan sijalla 4. Käy tutustumassa sarjataulukkoon TÄÄLLÄ. Seuraava peli pelataan HyPSiä vastaan 28.7.2024 Hyvinkäällä.

– TiPS/2 pelaa Miesten Nelosta ja pelasi vieraissa tasapelin 3-3. Joukkue on nyt sijalla 7. Katso sarjataulukko TÄÄLTÄ. Seuraava peli pelataan 25.7.2024 Tikkurilassa.

– TiPS-kentän maalien verkot uusittiin! Kyllä nyt kelpaa!

– Tikkurilan urheilupuistoon on jo tuotu valmiiksi jäätelökioski ensi viikolla alkavaa Helsinki Cupia varten! Näet Helsinki Cupin aikataulut täältä: https://helsinkicup.torneopal.fi/

Ensi viikolla on luvassa paljon pelejä ja turnaushuumaa Tikkurilassa! Vaikka et pelaisikaan Helsinki Cupissa, tule fiilistelemään tunnelmaa!

Seurakysely 2024

Seurakysely 2024 Vaikuta Tikkurilan Palloseuran tulevaisuuteen – vastaa kyselyyn ja voit osallistua myös arvontaan! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tikkurilan Palloseuran toimintaan ja seuran strategiaan

Lue lisää »

Viikon 28 kooste / 2024

Viikon 28 kooste Pelit ovat suurilta osin kesätauolla, mutta tällä viikolla pelattiin Helsinki Cup! Joukkueita oli yhteensä 1865 ympäri maailmaa. TiPSilläkin oli useampi joukkue mukana.

Lue lisää »

VAR testissä TiPSin pelissä!

VAR testissä ensimmäistä kertaa Suomessa VAR testissä TiPSin pelissä! VAR eli videoerotuomarijärjestelmä on tuttu kovien sarjojen peleistä, ja meneillään olevissa jalkapallon miesten EM-kisoissa VAR on

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​