Oliver Antmanin 100. ottelu

Oliver on Tikkurilan Palloseuran kasvatti ja hänellä on ollut pienestä pitäen kovat tavoitteet jalkapallon suhteen. Oliver lähti Tanskaan pelaamaan kun oli vain 16-vuotias ja se oli ensimmäinen kerta, kun hän asui yksin – ja vieläpä vieraassa maassa ja kulttuurissa. Siinä oli paljon sulateltavaa ja uuden oppimista.

Nyt 22-vuotias Oliver on pelannut Tanskassa viiden vuoden ajan, ja hänellä tuli 100. ottelu täyteen tanskalaisessa seurassa FC Nordsjællandissa.

– ”On ihana tunne voida katsoa taaksepäin 100 ottelua täällä seurassa. Olen siitä ylpeä, ja vaikka haasteitakin on ollut. Voin katsoa taaksepäin myös upeita muistoja ja saavutuksia. Ja toivottavasti on vielä lisää hyviä muistoja tulossa. Olen oppinut valtavasti täällä seurassa. Tulin Suomen toisesta divisioonasta, ja ero on totta kai suuri. Erityisesti taktiikassa tunnen oppineeni paljon – ehkä jopa kaiken. Joten tunnen kasvaneeni paljon jalkapalloilijana”, sanoo Antman.

100. ottelun juhlijat saavat lahjoittaa 5000 Tanskan kruunua (noin 620 euroa) järjestölle tai yhdistykselle, joka on ollut heille merkityksellinen. Antman on käyttänyt tilaisuuden antaa takaisin hieman sille jalkapalloseuralle, jossa kaikki alkoi – nimittäin lapsuuden seuralle, Tikkurilan Palloseuralle. Seura tulee käyttämään rahan tukemalla vähävaraisten harrastusmahdollisuuksia.

– ”Se on entinen seurani, ja se oli mahtava paikka olla lapsena. Sen jälkeen olen auttanut kesätauolla leireillä, joten tiedän, kuinka monta hyvää, pientä jalkapalloilijaa siellä juoksee, ja kuinka hyvä ilmapiiri siellä on. Joten ilahdun siitä, että voin auttaa seuraa tarjoamaan näitä puitteita vielä useammalle.”, sanoo Antman.

Olemme erittäin ylpeitä Oliverista ja hänen upeista saavutuksistaan ulkomailla sekä Suomen maajoukkueessa. Paljon tsemppiä tähän kauteen, toivottaa koko Tikkurilan Palloseura!

Lähteet:
1) https://fcn.dk/nyheder/2024/maj/oliver-antman-pa-100
2) https://www.youtube.com/watch?v=AdbeLTXVAso

Viikon 20 kooste / 2024

Viikon 20 kooste Kesä on virallisesti täällä! Eikä ole enää kauaa kesälomien alkuun! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten joukkueilla on ollut voittoputki päällä!

Lue lisää »

Oliver Antmanin 100. ottelu

Oliver Antmanin 100. ottelu Oliver on Tikkurilan Palloseuran kasvatti ja hänellä on ollut pienestä pitäen kovat tavoitteet jalkapallon suhteen. Oliver lähti Tanskaan pelaamaan kun oli

Lue lisää »

Viikon 19 kooste / 2024

Viikon 19 kooste Kausi on lähtenyt ryminällä käyntiin! On ollut voittoja, mutta myös tappioita. Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten edustusjoukkue nappasi ensimmäisen voittonsa

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​