Valmentajaesittely Daniel Antman

Daniel on tyttöpuolen valmennuspäällikkö. Lisäksi hän toimii valmentajana miesten edustusjoukkueessa ja PT2018-joukkueessa.

”Jalkapallo on ollut osa elämääni reilut 25 vuotta. Korsosta maailmalle mentaliteetilla 21-vuotiaaksi asti, jolloin jouduin lyhyehkön ammattilaisurani lopettamaan vakavien loukkaantumisten takia. Parin vuoden tauon jälkeen päätin tulla TiPSiin pelaamaan miesten edustusjoukkueeseen, jossa olen ollut nyt 10 vuotta mukana. Aluksi pelaajana ja viimeiset vuodet valmennuksessa.

Tämä on kolmas kauteni TiPSissä päätoimisena valmentajana. Ensimmäinen vuosi meni nappulaikäluokissa, toinen junioripäällikkönä ja tällä hetkellä toimin tyttöpuolen valmennuspäällikkönä. 2,5 vuoden aikana olen päässyt valmentamaan n. 600 toinen toistaan mahtavampaa pelaajaa.

Tässä työssä parasta on se, että saa tehdä sitä, mistä oikeasti tykkää. Jokainen päivä on aina erilainen, eikä koskaan tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Hienoimpia hetkiä on ne, kun näkee lasten poistuvan harjoituksista posket punaisina ja hymy kasvoilla.

Vaikka aina pyritään tekemään asiat kunnolla ja tosissaan, ei hauskuutta ja iloa saa unohtaa tapahtumissa.

Tällä kaudella olen ollut kertaalleen viikossa jokaisen tyttöjoukkueen mukana harjoituksissa, joko valmentajan tukena tai vetämässä harjoituksia. Tärkeintä on ollut se, että pääsee jokaisen joukkueen arkeen mukaan. Näkee mitä harjoituksissa tapahtuu ja pääsee joka viikko vaihtamaan ajatuksia valmentajien kanssa.

Lisäksi toimin vastuuvalmentajana oman jalkapalloilijan uransa alkuvaiheessa olevien 2018-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkueessa, sekä apuvalmentajana miesten edustuksessa.

Kaksi täysin ääripäätä, mutta molempia joukkueita yhdistää se, että pelaaminen on kaikista paras juttu!”

PS. Tässä lapsuuskuva Danista. Kyllä on edelleen samaa näköä!

Viikon 20 kooste / 2024

Viikon 20 kooste Kesä on virallisesti täällä! Eikä ole enää kauaa kesälomien alkuun! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten joukkueilla on ollut voittoputki päällä!

Lue lisää »

Oliver Antmanin 100. ottelu

Oliver Antmanin 100. ottelu Oliver on Tikkurilan Palloseuran kasvatti ja hänellä on ollut pienestä pitäen kovat tavoitteet jalkapallon suhteen. Oliver lähti Tanskaan pelaamaan kun oli

Lue lisää »

Viikon 19 kooste / 2024

Viikon 19 kooste Kausi on lähtenyt ryminällä käyntiin! On ollut voittoja, mutta myös tappioita. Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten edustusjoukkue nappasi ensimmäisen voittonsa

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​