Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä sen vuoksi voinut enää jatkaa puheenjohtajan tehtävissä.
 
Petterin tilalle äänestettiin Kiira Luokkala, joka on ollut hallituksen jäsenenä jo useamman kauden.
 
”Aloitin seurassa ihan riviäitinä keväällä 2018. Joukkueenjohtajaksi päädyin samana syksynä P2010H -joukkueeseen. Tarkoituksena oli olla vain pari vuotta ja siirtyä sitten takaisin kentän laidalle ihan vaan kannustajaksi. Lopulta päädyin toiminaan jojona melkein 5 vuotta.
 
Reilu kolme vuotta sitten silloinen toiminnanjohtaja pyysi liittymään hallituksen jäseneksi, ja nyt onkin menossa minun toinen kaksivuotiskauteni TiPSin hallituksessa.
Näen, että seurassamme on paljon hyviä toimijoita ja hienoa toimintaa, mutta samalla on vielä kehitettävääkin. Tähän on tarkoitus keskittyä vielä tämän kauden aikana mm. seuran uuden viisivuotisen strategian osalta. Seuralle tärkeitä voimavaroja, sen jäseniä, halutaan kuulla ja toivoisinkin, että jatkossa jäseniä tultaisiin näkemään jäsenkokouksissa enemmän.
Taustaltani tulen yritysmaailmasta, jossa olen päässyt tekemisiin niin pörssiyhtiön kuin osakeyhtiön hallituksien kanssa. Siviilityössäni olen toiminut johdon assistenttina päälle 15 vuotta.”
 
Tikkurilan Palloseura toivottaa uuden puheenjohtajan tervetulleeksi uuteen tehtävään!

Futisleikkis ja Perhefutis

Futisleikkis ja Perhefutis Ilmoittautuminen kesän Futisleikkikseen ja Perhefutikseen on nyt auki! TiPS aloittaa yhteistyön Liikuntaleikki Vantaan kanssa. Futisleikkis on suunnattu vuonna 2017-2020 -syntyneille lapsille, ja 

Lue lisää »

Viikon 16 kooste / 2024

Viikon 16 kooste Miesten edari avasi kautensa kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024. Peliolosuhteet eivät olleet kaikista optimaalisimmat kun takatalvi iski… Tiukan matsin lopputulos 1-1. Takatalvi

Lue lisää »

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa!

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa! Miesten edustuskoukkue avaa tämän futiskauden kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024! Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja tavoitteena on lähteä voittamaan jokainen peli! TiPS

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​