Valmentajaesittely: Rauli Saalfeld

Nimi: Rauli Saalfeld

Joukkueet: ikäluokkavastaava P2016, vastuuvalmentaja P2012 Vihreä (haaste + harraste), vastuuvalmentaja B YJ2/3, fysiikkavalmentaja miesten edustusjoukkueessa sekä reservijoukkueessa

Tausta: ”Jalkapalloa olen pelannut 6-vuotiaasta asti. Seurassa nuorempana KoiPSissa, TiPSissä, HJK:ssa, ulkomailla Saksassa ja TiPSissä nyt viimeiset 9 vuotta miesten edustuksessa. Ylioppilaaksi valmistuttuani muutin Saksaan opiskelemaan liikuntapedagogiikkaa. Tiet veivät takaisin Suomeen, jossa jatkoin opiskelua. Minulla on runsaasti kokemusta yksilö- ja ryhmävalmennuksesta. Tällä hetkellä Bachelor of Sports-opinnot loppusuoralla. Toimin viime kaudella miesten reservijoukkueessa ja P08 Kilpa-Ryhmän kanssa fysiikkavalmentajana.”

Valmentajan ura TiPSissä: ”Tämä on ensimmäinen vuoteni valmentajana TiPSissä. Nyt kun tässä on ollut pari kuukautta mukana toiminnassa, niin on saanut laajemman käsityksen siitä, ”what this is all bout”. Asioita ollaan saatu lyhyessäkin ajassa onnistumisien kautta hyvinkin eteenpäin, mutta samalla löytyy myös ns. haastavampia ”työmaita”, joiden kehittäminen vaatii enemmän aikaa ja etenkin pitkäjänteisyyttä. Kommunikointi, avoimuus ja inhimillisyydellä kohti yhteisiä tavoitteita.”

Tuleva kausi: ”Haluan avustaa ja ohjata nuoria pelaajia kehittymään niin jalkapalloilijana kuin ihmisenäkin. Haluan itse oppia joka päivä lisää. Harjoitus kerrallaan, peli kerrallaan.”

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​