Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous 24.10.2023 klo 18:00 Peltolan koululla.

Syyskokouksessa käsiteltävät asiat:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen esityslista

5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle toiminta- ja tilivuodelle

Hallitus ei ehdota korotusta jäsen- tai toimintamaksuun. Hallitus ehdottaa olosuhdemaksua.

6. Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tai eroavien varsinaisten jäsenten (varsinaisia jäseniä 4-6-) tilalle sekä 1-2 varajäsentä yhdeksi vuodeksi.
Kokouksessa tullaan valitsemaan uusi puheenjohtaja ja hallitukseen valitaan 2-4 uutta jäsentä erovuorossa olevien tilalle.

7. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat

8. Sääntömuutosehdotus
Sääntöihin tullaan esittämään sääntömuutos ja tästä tulossa tarkempi esitys lähempänä kokousajankohtaa.

Syyskokous materiaalit toimintasuunnitelma, talousarvio, säännöt ja sääntömuutosesitys tullaan lisäämään tapahtuman liitteiksi lähempänä ajankohtaa.

Tapahtuma on avoin kaikille.

Sääntöjen mukaan: Seuran kokouksissa on jokaisella 18 vuotta täyttäneellä varsinaisella ja kunniajäsenellä sekä kunniapuheenjohtajalla yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus. Seuran kokouksen päätökseksi tulee, ellei säännöissä ole toisin määrätty, se mielipide, jota on kannattanut yli puolet annetuista äänistä. Äänten mennessä tasan ratkaisee kokouksen puheenjohtajan ääni, Vaaleissa kuitenkin arpa. Valtakirjalla ei voi äänestää.

Tarkennus: pelaajajäsenen vanhempi ei ole äänestysoikeudellinen ilman omaa voimassa olevaa jäsenyyttä. Pelaajajäsenen vanhemmalla on osallistumisoikeus kokouksiin.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​