TiPS kilparyhmien avoimet harjoitukset viikoilla 40-41

TiPS:stä on menneinä vuosina tullut niin alue- kuin oman ikäluokkansa maajoukkuepelaajia. Menneen kauden aikana kolme pelaajamme edusti nuorten maajoukkueita, ja toistakymmentä pelaajaa osallistui alueleireille. Me olemme ylpeitä siitä, että pystymme auttamaan nuoria pelaajia kehittymään ja saavuttamaan huippunsa.

Kilpajoukkueet ikäluokista U10-U15 pitävät avoimia harjoituksia viikoilla 40-41. Tämä on loistava tilaisuus päästä näkemään, miten me toimimme, ja mihin voit itse yltää seurassamme. Avoimiin harjoituksiin ilmoittautuminen on seuran ulkopuolisille pelaajille. 

Ilmoittaudu viikoilla 40-41  (2.10-15.10) järjestettäviin avoimiin harjoituksiin alla olevan linkin kautta. Joukkueiden ryhmävalinnat tehdään viimeistään viikolla 43.

Lisätietoja tarvittaessa saat U10-U15 ryhmien toiminnasta:

valmennuspäällikkö (pojat) Toni Valido, toni.valido@tips.fi, 0407766121

valmennuspäällikkö (tytöt) Daniel Antman, daniel.antman@tips.fi, 0400423447

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​