Miesten edustus ja Puukoti Group yhteistyössä

Miesten edustusjoukkue saa 19.8.2023 vieraakseen sarjakärjen, kun vastaan astuu HJK Klubi 04! TiPS on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä, joten pisteitä tarvitaan, jotta paikka kakkosessa säilyy.

Tule paikan päälle nauttimaan pelistä ja buffetherkuista! Liput 10€ (alle 15v ja seuran juniorit maksutta).

Paikan päällä myös Puukoti Group Oy! Tikkurilan Urheilupuiston lähelle valmistuu loppusyksystä upeita asuntoja, kompakteista yksiöistä tilaviin neljän huoneen asuntoihin.

Lue lisää heidän nettisivuiltaan: https://puukoti.fi/asoy/?as=as-oy-vantaan-viertolanpuisto

Löydät Puukoti Groupin myös Instagramista @puukoti_group

Miesten seuraava kotipeli pelataan 2.9.2023 ja Puukoti Group on silloinkin mukana tapahtumassa!

Nähdään Tikkurilassa!

*Maksettu yhteistyö

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​