Daniel Antmanista tyttöjen valmennuspäällikkö

Tikkurilan Palloseurassa tapahtuu muutoksia kaudelle 2024! Daniel Antman siirtyy nykyisestä junioripäällikön roolista 1.11.2023 alkaen tyttöjen valmennuspäälliköksi.

”Tyttöjen puolella meillä on selkeä mahdollisuus kasvattaa niin pelaajamääriä kuin kohentaa toiminnan laatua. Pelipasseja meillä on tytöissä ja naisissa viime vuosina ollut noin 250 kappaletta. Alueellamme pitäisi pystyä tuota pelaajamäärää kasvattaa huomattavasti. Daniel tulee nyt selkeästi keskittymään tyttöpuoleen, jäsenhankintaan sekä laadun kehittämiseen ja varmistamiseen”, kertoo valmennuspäällikkö Toni Valido.

Daniel Antmanin siirtyessä tyttöjen valmennuspäälliköksi ottaa Toni Valido kokonaisuudessaan poikien valmennuspäällikön tehtävän. Nykyistä junioripäällikön tehtävänkuvaa ei ensi kaudella enää seurassa ole.

Toiminnanjohtaja Tiina Vuorinen yhtyy valmennuspäällikön toteamukseen tyttöpuolen toiminnasta seuraavasti:

”Tikkurilan Palloseuran tyttöpuolen pelaajamäärät ovat todella tippuneet lähivuosina hurjasti, joka on seuraus siitä, ettei kyseiseen toimintaan ole panostettu riittävästi ja resursseja on aikaisempina vuosina jopa vähennetty. Nyt jos koskaan meillä on aika tehdä tälle muutos ja lähteä kehittämään tyttöpuolen toimintaamme seurassamme uudelle tasolle. Tulemme aluksi panostamaan tyttöpuolella pienten ikäluokkien kasvattamiseen ja pistämällä perusasiat kuntoon. Tavoitteenamme on, että muutaman vuoden päästä meillä tulee olemaan seurassamme jokaisessa ikäluokassa tyttöpuolella joukkueet aina päiväkoti-ikäisistä täysikäisiin asti eli B-ikäluokkaan. Tavoitteena meillä on tulevaisuudessa tarjota kaikille tyttöpuolen harrastajille laadukas pelaajapolku ja mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Tikkurilan palloseurassa, oli sinulla sitten minkälaiset tavoitteet tahansa pelaajana. Mahtavaa on vielä se, että meiltä löytyi seuran sisältä osaava henkilö, jonka pystyimme tähän tehtävään nostamaan. Uskon että Daniel Antmanin hyvän valmennustaidon avulla tulemme nostamaan tyttöpuolen toiminnan tasoa merkittävästi lähivuosien aikana.”

Tulevan tyttöpuolen valmennuspäällikön Daniel Antmanin mietteet uudesta tehtävästään: ”Innolla odotan uusia työtehtäviä ja sitä, että pääsen kehittämään ja kasvattamaan seuran tyttöpuolta. Lähetään perusasioista niin kuin jalkapallossakin.”

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​