Timo Lumivaara aloittaa futsalin kehityspäällikkönä

Timo Lumivaara TiPSin uudeksi futsalvalmentajaksi
 
Tikkurilan Palloseura vahvistaa futsal-puoltaan ja Timo Lumivaara aloittaa futsalin kehityspäällikönä! Lumivaara toimii naisten edustuksen vastuuvalmentajana sekä valmentajana tyttöjen futsalin TU19-liigajoukkueessa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu futsaltoiminnan kehittäminen ja Urhea-toiminta. 
Lumivaaralla on pitkä pelaajatausta GFT:n riveistä Futsal-liigasta, ja hän on myös valmentanut GFT:n naiset ensimmäiseen Suomen mestaruuteen. Viimeiset 5 vuotta Lumivaara on toiminut jalkapallon puolella valmentajana Hongassa ja HJK:ssa, missä viimeisimpänä hän valmensi HJK:n -08 syntyneet tytöt Suomen mestareiksi.
 
”Olen pohtinut valmennusmahdollisuuksia futsalin puolella jo pitkään. Lisäksi minua on kiinnostanut se seikka, voisivatko jalkapalloseurat panostaa enemmän futsaliin ja tiedostaa sen potentiaalin myös pelaajakehityksen näkökulmasta. Kun TiPS otti minuun yhteyttä ja kertoi haluavansa minut tähän pestiin, olin valmis tarttumaan haasteeseen. Olen todella innoissani päästessäni taas työskentelemään minulle rakkaan lajin parissa! Haluan auttaa sekä kokeneempia että nuorempia pelaajia kehittymään ja samalla kehittämään myös itseäni valmentajana. Mielenkiintoisen kokonaisuuden takia halusin tulla ehdottomasti tänne.”
 
Puheenjohtaja Raila Sulasalmi on innoissaan Tinken mukaantulosta. ”TiPS on tehnyt tasaista hyvää nousutyötä naisten futsalissa valmentaja Jere Roosin johdolla. Tinke on loistava vahvistus valmennukseen alkavalle kaudelle naisten ykköseen. Jere jatkaa myös mukana valmennustiimissä molemmissa joukkueissa. Tahtotilana on viedä futsaltoimintaa seurassa eteenpäin.”
 
Avoimet treenit naisten joukkueeseen ja TU19-joukkueeseen pidetään viikolla 32.
 
Naisten avoimet treenit
8.8. klo 18:30-20:00
10.8. klo 19:30-21:00
13.8. klo  18:30-20:00
15.8. klo 17:30-19:00
 
TU19 avoimet treenit
8.8. klo 17:00-18:30
13.8. klo 17:00-18:30
 
Paikka: Vantaan ammattiopisto Varia, Hiekkaharjun toimipiste
Osoite: Tennistie 1, 01370 Vantaa (Huom! sisäänkäynti rakennuksen takaa)
 
Lisätiedot ja ilmoittaumiset avoimiin treeneihin timo.lumivaara@tips.fi tai puh. 040 419 8005
 
Tervetuloa treeneihin!

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​