Tipsin uusi toiminnanjohtaja Tiina Vuorinen esittäytyy

On ollut aivan loistavaa saada aloittaa vastuullisessa tehtävässä Tipsin toiminnanjohtajana. Ensimmäiset työviikot tulevat menemään pääosin yleisperehtymiseen, käytännön järjestelyiden sekä uuden toimistotilamme rakentelun merkeissä ja tietenkin myös tutustuessa teihin kaikkiin mahtaviin seuran toiminnassa mukana oleviin ihmisiin.

Minulla on seuratoiminnasta pitkä kokemus eri rooleista niin pelaajana, valmentajana, vapaaehtoistehtävistä kuin vanhempana olosta. Olen toiminut useissa eri urheiluseuroissa ja seuratoiminta on ollut aina lähellä sydäntäni ja antanut elämääni suuren merkityksen ja intohimon. Omaan myös pitkän ja ansiokkaan työuran järjestötoiminnan toteuttajana, kehittäjänä ja johtajana sekä vapaaehtoistyön vetäjänä.

Toiminnanjohtajana näen seuran tärkeiksi arvoiksi yhdessä tekemisen, avoimuuden, yhteisöllisyyden ja kaikkien seuran toiminnassa mukana olevien kuuntelemisen. Hyvällä seuran johtamisella haluan keskittyä siihen, että pystymme kasvattamaan kaikkien ikäluokkien harrastajamääriä sekä huolehtimaan riittävästä valmentajienmääristä, heidän kouluttamisestaan ja osaamisestaan vastuullisina valmentajina sekä seuratoimijoina. Itse pyrin johtamaan seuraa valmentavalla ja ennakoivalla johtamistavalla ja nimen omaan tulen kaikessa korostamaan yhteisöllisyyttä sekä yhdessä tekemisen suurta merkitystä.

Tavoitteeni on saada seurantalous vakaalle pohjalle ja tehdä Tipsistä yhdessä muiden toimijoiden kanssa yksi maamme suurimmista ja halutuimmista seuroista, jossa kaikilla ikään katsomatta on mukava liikkua ja harrastaa jalkapalloa urheilijana kohti omia unelmia.

Toivon aluksi teiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja tukea siihen, että pääsen perehtymään kunnolla toiminnanjohtajan työtehtävään sekä meiltä kaikilta hyvää yhdessä tekemisen meininkiä sekä rakkaudesta lajiin ajattelua. Olen myös todella kiinnostunut kuulemaan kaikilta seuran toiminnassa mukana olevilta toimijoilta siitä mitä te odotatte minulta.

Yhdessä olemme enemmän ja tehdään seurasta meidän kaikkien oma TIPS!

 

Mahtavaa fudiskautta kaikille ja kentillä tavataan!

 

❤️ Tiina

 

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo: 9-15

tiina.vuorinen@tips.fi

Puh: 050 553 2422

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​