Miesten edustusjoukkue valmistautuu Kakkosen taistoihin

Kaudella 2022 miesten edustusjoukkue lunasti paikan Miesten Kakkoseen yhdentoista vuoden taistojen tuloksena. Viime Kakkosen visiitin jälkeen joukkue on pelannut useamman vuoden Kolmosessa, mutta käynyt alimmillaan myös Nelosessa hakemassa vauhtia. Kakkoseen nousu tarkoitti sitä, että Tikkurilan Palloseuralla on vantaalaisista seuroista korkeimmalla sarjatasolla pelaava joukkue miesten sarjoissa, sillä viime kauden päätteeksi Vantaan Jalkapalloseura putosi Kolmoseen.

Ryhmä on aloittanut tulevaan kauteen valmistautumisen joulukuussa avointen harjoitusten muodossa. Marraskuussa laskelmoitiin vielä, onko seuralla ja joukkueella taloudellisia edellytyksiä ottaa Miesten Kakkosen paikkaa vastaan kasvavien kulujen takia, mutta lopulliset laskelmat antoivat lopulta vihreää valoa tikkurilalaisten iloksi.

Vastuuvalmentajana edustusjoukkueessa jatkaa joukkueen Kakkoseen nostanut Sami Salo. Pitkään edustusjoukkueen mukana ollut niin vastuuvalmentajana kuin apuvalmentajana toiminut Antti Ville Seppä päätti suunnata tulevaksi kaudeksi TiPS/2 joukkueen vastuuvalmentajaksi Miesten Neloseen, jossa joukkueella on tavoitteena nostaa ryhmä Kolmoseen.

“Joulukuussa polkaistiin edustuksen try-out treenit käyntiin. Muutamat harjoitukset ehdittiin joulukuussa pitää ja treeneissä oli ihan hyvä tempo. Tähän mennessä testipelaajia on ollut noin 20 ja tulijoita olisi enemmänkin, mutta tietyt kriteerit pitää olla kunnossa, että treeneihin tulee. Aven (Antti Ville Seppä) lähteminen miesten kakkosjoukkueeseen on menetys meille"

Joulukuun ajanjakso oli haasteellinen koko Itä-Vantaan jalkapalloilulle. Joulukuussa Tikkurilan kupla romahti ja säät estivät myös ajoittain ulkona harjoittelemisen. Edustusjoukkue joutui jälkikäteen varaamaan yksityisesta hallista vuoroja, jotta harjoitukset saatiin vietyä läpi. Joukkue toimii Kakkoseen nähden pienellä budjetilla, joten kaupungin kenttien hyödyntäminen on edellytys tiukassa budjetissa pysymiseen.

“Treenejä piti olla joulukuussa enemmän. Ihmettelen suuresti, että Vantaalta ei löydy korkeimmalla tasolla miehissä pelaavalle joukkueelle vuoroja”,

Pelaajistossa on joulukuun ja tammikuun aikana ollut mukana vajaa kolmekymmentä pelaajaa. Viime kauden ryhmästä kaksi pelaajaa on ilmoittanut jättävänsä ryhmän. Joukkue on aloittanut harjoittelemaan joulutaukojen jälkeen neljästi viikossa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa Tikkurilan lämmitetyllä tekonurmella sekä kerran viikossa Tikkurilan kuplahallissa. Joukkueen ohjelmaan kuuluu myös neljäntenä kertana fyysinen harjoitus. Harjoitusotteluita ennen sarjakauden alkua tulee olemaan 10 – 12 kappaletta.

“Moni Kakkosen joukkue varmasti harjoittelee neljästi viikossa hallin lämmössä. Siinä annamme osittain varmasti etua muille. Valitettavasti joskus joudumme sääolosuhteiden takia perumaan harjoituksia. Olen aina ollut kuitenkin sitä mieltä, että rahalla ja toivomalla ei saa mitään. Ainoastaan kova duuni ja yhteinen tekeminen tuo lopulta tulosta. Saadaan varmasti kilpailukykyinen jengi, joka tulee aina laittamaan kaikkensa peliin.”,

Kakkonen tulee olemaan joukkueella iso haaste, mutta joukkue ja taustat tekevät päättäväisesti töitä sen eteen, että Vantaa on vihreä myös tulevaisuudessa!

“Tukea tarvitaan kannattajilta ja sponsoreilta. Nyt on aika puhaltaa yhteen hiileen ja se on TiPS!”

Tehdyt pelaajasopimukset kaudelle 2023 (tilanne 17.1):

Niko Haiko

Miikka Hyvärinen

Rony Kaateri

Matias Kanerva

Oskari Paski

Teemu Pyhämäki

Eemil Rouhiainen

Toni Haapalehto

 

Testipelaajat ja mahdolliset tukijat ja yhteistyötahot, jotka haluavat olla mukana edustusjoukkueen matkassa voivat olla yhteydessä alla olevaan yhteyshenkilöön. Lisäksi tukea ja lisäkäsiä otetaan vastaan mm. huoltajan rooliin, sosiaalisen median kanaviin, ottelutapahtumiin sekä muuhun joukkueen tausta-apuun:

Jari.paski@tips.fi

0505726476

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​