TiPS ja PPS perustavat B-pojissa yhteisjoukkueen. Kaudella 2023 TiPS/PPS B- yhteisjoukkueen valmennuksesta vastaa ikäluokan vastuuvalmentajaksi nimetty Jyri Nieminen. Jyrillä on pitkä lajitausta niin pelaajana kuin valmentajana. Nieminen on valmentanut useamman vuoden mm. Miesten Kakkosessa sekä junioripuolella vanhempia ikäluokkia. Niemisellä on UEFA B- valmentajalisenssi. TiPS/PPS B-poikien peliryhmät pelaavat P17-sarjoja. TiPS miesten edustusjoukkue nousi kaudelle 2023 Miesten Kakkoseen ja kehittyneimmille B-junioreille on mahdollisuus tarjota lisäharjoittelua miesten joukkueessa.

Joukkue muodostetaan marraskuun aikana ja avoimet harjoitukset alkavat viikolla 44.

Lisätietoja yhteisjoukkueesta edeltävästä uutisesta: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2022/09/12/tips-ja-pps-syventavat-yhteistyotaan/

Avoimet harjoitukset:

maanantai 31.10 klo 19.30-21.00 Tikkurilan urheilupuisto tekonurmi

Tiistai 1.11 klo 17.30-19.00 Myyrmäki halli

Perjantai 4.11 klo 16.30-18.00 Tikkurilan urheilupuisto tekonurmi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen seurojen ulkopuolisille pelaajille:

jyri.nieminen@pakkalanpalloseura.fi

Alkuvuoden taitokouluihin ilmoittautuminen auki

Taitokoulut 9.1.2023 – 31.3.2023 Uudet taitokoulut starttaavat käyntiin heti joululomien jälkeen. Taitokouluja järjestetään lapsiurheiluvaiheen 2012-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Taitokouluun osallistuvalta edellytetään halukkuutta kehittyä jalkapalloilijana