Kauden 2023 valmennus

Tikkurilan Palloseuran tulevan kauden 2023 valmennus alkaa hahmottua.

Pojat

Uutena valmentajana seuraan tekee paluun Toni Aslamaa, joka aloittaa pojat 2012 kilvan vastuuvalmentajana sekä pojat 2009 kilvan apuvalmentajana. Toni on tuttu mies tikkurilalaisille, sillä hän on aiemmin valmentanut seurassa useita vuosia. Viimeiset vuodet Toni on viettänyt Gnistanin ja HPS:n organisaatiossa.

Poikien A- ja B-junioreiden osalta seura jatkaa Pakkalan Palloseuran kanssa yhteistyötä A-junioreissa YJ-joukkueen muodossa. Uutena yhteistyönä ensi vuonna myös B-juniorit muodostavat yhteisjoukkueen Pakkalan Palloseuran kanssa. B-junioreiden vastuuvalmentajaksi ensi vuodelle tulee kokenut Jyri Nieminen, joka on valmentanut urallaan mm. Miesten Kakkosen joukkuetta sekä tällä hetkellä 13-vuotiaiden poikien Etelä Liigan joukkuetta. Uutiseen B-junioreihin perustettavasta yhteisjoukkueesta tästä:

TiPS ja PPS syventävät yhteistyötään!

Pojat 15-vuotiaiden korkeimmalla sarjatasolla Etelä Liigassa pelaava P2008 kilvassa vastuuvalmentajana jatkaa seuran valmennuspäällikkö Toni Valido. Joukkueen isona tavoitteena on saavuttaa ensi kaudella paikka ikäluokan Kai Pahlman turnaukseen ja sitä kautta saavuttaa paikka BSM-karsintasarjaan.

Seuran junioripäällikkö Daniel Antman toimii ensi kaudella P2015, P2014 ja P2013 ikäluokkavastaavana.

Seurassa Danielin apuvalmentajana aloittelevissa ikäluokissa innokkaasti ja taidokkaasti toiminut Jasper Korhonen ottaa vastuulleen P2016 ja P2017 ryhmät 1.11 alkaen vuoden loppuun asti. Tammikuusta alkaen tehtävä siirtyy seuraan palaavalle August Hebbille, joka on seuraamme kovasti odotettu paluumuuttaja.

Tytöt

Tyttöpuolella TB ja T2008 yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi harjoitusryhmäksi. Ryhmässä vastuuvalmentajana jatkaa pidetty Jere Roos.

Lisäksi tavoitteellinen TU15 YJ joukkue muodostetaan VJS:n kanssa, johon osa 2008-syntyneistä tytöistä siirtyy. Joukkueen tavoitteena on saavuttaa paikka Laura Kalmari-turnaukseen. Lisätietoja uutisesta:

TU15 TiPS/VJS

Vastuuvalmentajien osalta tyttöjoukkueissa ei ole vaihtuvuutta. Osaavat Sami Ovaskainen (T2012-2013) ja Katri Toivonen (T2010-2011) jatkavat tehtävissään.

Uusia ryhmiä perustetaan myös ensi kaudeksi. 1.11 starttaa tyttöjen T2016-2017 joukkue, jossa vastuuvalmentajana tulee toimimaan kokenut tipsiläinen Tomi Eriksson. Tomi jatkaa myös T2014-2015 joukkueen peräsimessä. 

Pojat / Vastuuvalmentajat

A YJ PPS nimeää

BYJ Jyri Nieminen

PU15 kilpa  Toni Valido

PU15-14 Vihreät Rami Pellinen

PU14 kilpa Rami Pellinen, apuvalm. Toni Aslamaa

PU13 Rami Pellinen

PU12 Kilpa Jarkko Luoma ja Eddine Benlamine

PU12 Vihreä Neuvottelut käynnissä

PU11 Kilpa Toni Aslamaa

PU11 Vihreät Tom Heinonen

PU10 Daniel Antman

PU9 Daniel Antman

PU8 Daniel Antman

PU7 Jasper Korhonen (tammikuusta alkaen: August Hebbi)

PU6 Jasper Korhonen (tammikuusta alkaen: August Hebbi)

PTU5 (Toukokuussa aloitus) August Hebbi

————

Tytöt / Vastuuvalmentajat

TB-TU15 Jere Roos

TU15 TiPS/VJS YJ Jere Roos ja VJS valmentaja

TU14-15 Vihreä Neuvottelut käynnissä

TU12-13 Katri Toivonen

TU10-11 Sami Ovaskainen

TU8-9 Tomi Eriksson

TU6-7 Tomi Eriksson

PTU5 (Toukokuussa aloitus) August Hebbi

———–

TiPS Hakunila / Vastuuvalmentajat

PU13 Sami Härkönen

PU10-11 Kai Mäki ja Antero Jokelainen

PU8-9 Sami Härkönen

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​