Haluamme nostaa vantaalaisen jalkapallotoiminnan profiilia ja tarjota kehittyneimmille ja motivoituneimmille tytöille mahdollisuuden harjoitella, kehittyä ja kilpailla ammattimaisessa pelaajakehitysympäristössä.

 

Tavoite:

Tarjota kilpailukykyinen joukkue kilpailullisille ja motivoituneille pelaajille.

Kaudella 2023 tavoitteena on T15 Ykkösen voitto ja sen kautta  Laura Kalmari-paikan saaminen Liiga Etelän jatkosarjasta.

Harjoittelu ja pelaaminen:

Joukkueeseen valitaan 2 – 3 maalivahtia ja n. 22 kenttäpelaajaa.

Joukkue harjoittelee Myyrmäessä (MUP Stadion ja Myyrmäki-halli), Aktia Areenalla ja Tikkurilassa. Yhteisiä harjoituksia on talvikaudella kolme kertaa viikossa ja kesäkaudella neljä kertaa viikossa. Talvikaudella ennen sarjakauden alkua pelataan harjoituspelejä ja maaliskuussa osallistutaan yhdessä Helmaripolku-tapahtumaan.

Valmennus:

Valmennukseen panostetaan ja huolehditaan harjoittelun monipuolisuudesta.

Kaudella 2023 valmennuksesta vastaavat myöhemmin vahvistettava vastuuvalmentaja (VJS) ja Jere Roos (TiPS). Roosilla voimassa oleva UEFA B-lisenssi ja pitkä kokemus tyttöpuolen valmentajana toimisesta.

Fysiikka- ja maalivahtivalmennuksesta vastaavat VJS.n ammattivalmentajat.

Joukkueen muodostaminen tapahtuu marraskuussa

Kokeilujakso, kaikille avoin 31.10.-13.11. Avoimen harjoittelujakson aikataulusta ja harjoittelupaikoista tiedotetaan myöhemmin seurojen sivuilla ja joukkueiden somekanavissa.

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteydenotot:

VJS velimatti.helastera@vjs.fi

TiPS raila.sulasalmi@tips.fi

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​