TiPS Kilpajoukkueet järjestävät avoimia harjoituksia viikolla 43

TiPS kilpajoukkueet järjestävät avoimia harjoituksia viikolla 43 (24.10-30.10).

Ilmoittautuminen avoimiin harjoituksiin tapahtuu täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva lomake. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse hyvissä ajoin.

Myös muut TiPS-joukkueet ottavat vastaan uusia pelaajia. Alla olevasta linkistä pääset TiPS-joukkueisiin ja löydät joukkueiden yhteystiedot:

Alkuvuoden taitokouluihin ilmoittautuminen auki

Taitokoulut 9.1.2023 – 31.3.2023 Uudet taitokoulut starttaavat käyntiin heti joululomien jälkeen. Taitokouluja järjestetään lapsiurheiluvaiheen 2012-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Taitokouluun osallistuvalta edellytetään halukkuutta kehittyä jalkapalloilijana