KAIKKI FUTAA-SYYSLOMALEIRI

Yhteistyössä Kattokeskuksen kanssa!

Kaikille 2015-2010 vuonna syntyneille avoin matalankynnyksen jalkapalloleiri. Leirillä ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista, kunhan intoa riittää!

Leiri järjestetään yhteisvoimin Tikkurilan palloseuran ja Kattokeskuksen toimesta. Ideana on tarjota kaikille mahdollisuus jalkapalloleiriin.

Leiri pidetään Aktia-kentällä Hiekkaharjussa 17.-19.10.2022.

LEIRIN HINTA VAIN 35€!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:    Futisleirit – TiPS (tikkurilanpalloseura.fi)

Seurakysely 2024

Seurakysely 2024 Vaikuta Tikkurilan Palloseuran tulevaisuuteen – vastaa kyselyyn ja voit osallistua myös arvontaan! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tikkurilan Palloseuran toimintaan ja seuran strategiaan

Lue lisää »

Viikon 28 kooste / 2024

Viikon 28 kooste Pelit ovat suurilta osin kesätauolla, mutta tällä viikolla pelattiin Helsinki Cup! Joukkueita oli yhteensä 1865 ympäri maailmaa. TiPSilläkin oli useampi joukkue mukana.

Lue lisää »

VAR testissä TiPSin pelissä!

VAR testissä ensimmäistä kertaa Suomessa VAR testissä TiPSin pelissä! VAR eli videoerotuomarijärjestelmä on tuttu kovien sarjojen peleistä, ja meneillään olevissa jalkapallon miesten EM-kisoissa VAR on

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​