VJS JA TIPS YHTEISTYÖHÖN TU14-IKÄLUOKASSA

Vantaan Jalkapalloseura on sopinut Tikkurilan Palloseuran kanssa yhteistyöstä 2008-syntyneiden tyttöjen Helmariliigan tapahtumiin alkavan syksyn aikana. Yhteistyö konkreettisesti tarkoittaa, että VJS joukkuetta tulee Helmariliigaan vahvistamaan 3-4 TiPS:n TU14/1-pelaajaa.

– Vantaan Jalkapalloseura on avannut keskustelut Tikkurilan Palloseuran kanssa mahdollisesta yhteistyöstä T2008-ikäluokan osalta myös mahdollisesta laajemmasta yhteistyöstä tulevalla kaudella. Palloliitolta on myös saatu lupa osallistua syyskuun Helmariliigan yläloppusarjatapahtumaan ns. yhteisjoukkueella toisen seuran kanssa, kertoo nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkömme Velimatti Helasterä.

Mahdollisesta tulevaisuuden laajemmasta yhteistyöstä jatkamme keskustelua seurojen kesken syksyn aikana ja yritämme löytää asian suhteen ratkaisun kauden loppuun mennessä. Tiedotamme asiasta, kun neuvottelut etenevät.

Tikkurilan Palloseurassa ollaan iloisia uudesta yhteistyöstä.

– Hienoa, että VJS tarjoaa pelaajillemme mahdollisuuden osallistua Helmariliigan pelaajakehitystapahtumiin. Lisäämällä Vantaan alueen seurojen yhteistyötä voimme yhdessä tarmokkaammin viedä ja kehittää Vantaalaista futista eteenpäin, iloitsee Tikkurilan Palloseuran valmennuspäällikkö Toni Valido.

Tiedustelut ja kysymykset:

Toni Valido
Valmennuspäällikkö
Tikkurilan Palloseura

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​