Tuomo on pitkän linjan TiPS-aktiivi. Hammarberg on ollut mukana Tikkurilan Palloseuran toiminnassa jo vuodesta 1995. Hammarbergin valmennusura Tikkurilan Palloseurassa lähti alkujaan perinteisesti käyntiin. Oman poikansa, Aleksin, aloitettua jalkapalloharrastuksen vihreäpaidoissa Tuomo liittyi mukaan ikäluokan valmennustoimintaan, joka on sittemmin venähtänyt useamman vuosikymmenen pestiksi seurassa.

Seurassa hänen roolinsa on ollut vuosien saatossa moninainen ja suuri. Tuomo on elänyt intohimoisesti jalkapalloon suhtautuen ja vihreällä sydämellä niin menestysten kuin haasteellisten aikojen läpi.

Tuomo on toiminut vuosikymmenien varrella lukuisten eri ikäluokkien valmennuksissa mukana, tarjonnut valmentajille tukea Fortum tutorina ja viimeisimpänä seuratutorina. Seuran edustajana Hammarberg on toiminut Sami Hyypiä-Akatemiassa ja pitänyt huolta seuran pelaajien kehityksestä.

Tuomo on ehtinyt ulottaa jalkapallotietämystään laajasti koko seuraan, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Hän ollut mukana valmentamassa niin TiPS:n tyttöjä kuin poikia, ja on Tuomo ehtinyt myös olla mukana edustusjoukkuejalkapallossa, jossa hän valmensi miesten edustusjoukkuetta yhdessä entisen valmennettavansa Antti Ville Sepän kanssa.

Seuran kehittäminen ja valmentajat ovat olleet aina Tuomolle tärkeitä ja pelaajakehityksen lisäksi Tuomo on vuosien saatossa ehtinyt sparrata lukuisia TiPS-valmentajia. Lisäksi Hammarberg on ehtinyt toimia seuran hallituksessa mm. valmennusvastaavana.

Seura haluaa kiittää arvokasta jäsentään, valmentajaa ja tutoriaan myöntämällä Tuomolle seuran kunniajäsenyyden. Tuomo tullaan myös palkitsemaan seuraavassa miesten edustusjoukkueen kotiottelussa 12.8.2022 FC Kuusysiä vastaan!

Kiitos Tomppa!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​