Stadicup 2022 – menestyksekäs vuosi Tikkurilan Palloseuralle

Euroopan suurin tyttöjen ja naisten jalkapalloturnaus pelattiin viikonloppuna. Tikkurilan Palloseurasta mukana oli kaiken kaikkiaan kahdeksan joukkuetta eri ikäluokista. Mukana olivat seuramme joukkueita T7 ikäluokasta aina T18 ikäluokkaan asti.

Valmentaja Jere Roosille viikonloppu oli erityisen voitokas, turnauksesta tuli kotiin viemisiksi peräti kaksi pokaalia. Pystit pokattiin TiPS:lle T18-sarjasta B-tyttöjen B-finaalista sekä T14-sarjassa TiPS:n T0809 joukkueen osalta A-finaalista.

Seura onnittelee kaikkia joukkueita turnausmenestyksestä!

TiPS viimein Kakkoseen!

11 vuoden taistelu tuotti vihdoin tulosta ja TiPS selviytyi parhaana lohkovoittajana suoran nousijan paikalle miesten Kakkoseen. Aiempina kausina on käyty lähelläkin, mutta täpärästi jääty