U10-18 ikäluokissa on kauden aikana toteutettavana kaksi pelaajakyselyä, joilla mitataan pelaajien motivaatiotasoa, koettua kyvykkyyttä ja osaamista sekä koettua kehittymistä. Samassa arvioidaan omat valmentajat.

Tavoitteena on, että TiPS-pelaajien itseluottamus on korkea, jalkapallo tuntuu omalta lajilta ja pelaajat kokevat kehittyvän harjoituksissa. Pelaajat myös arvostavat hyvin arvosanoin valmentajiansa.

Kysymysten arvosteluasteikkona toimii 1-5, jossa yksi kuvaa heikointa arvosanaa ja viisi parasta. Kyselyyn pelaajat vastaavat anonyymisti. Nuorimmissa ikäluokissa vanhemmat ohjeistetaan avustamaan pelaajia tulkinnassa. Seuran tavoite on, että jokaisen seuran joukkueen keskiarvo on vastausten osalta >4. Joukkueet toteuttavat kyselyn sekä raportoivat tulokset seuran valmennuspäällikölle.

Pelaajakyselyt toimivat yhtenä mittarina jolla seurataan seuran toiminnan laatua. Tämän kertaisista kyselyistä saatiin positiivista informaatiota. Pääosin laji koetaan omaksi ja valmentajista pidetään. Aina voidaan kuitenkin myös parantaa. Mielenkiintoista nähdä syksyllä sarjakauden loppupuolella onko tulokset muuttuneet.

Klikkaa kuvaa alla tarkastellaksesi tuloksia:

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​