UEFA PLAYMAKERS 2022 Syksy

UEFA Playmakers -ohjelman kautta Tikkurilan palloseura tarjoaa nuorille tytöille matalan kynnyksen tutustua jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan lapsille Disneyn Vaiana -elokuvan tahdissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja. Ohjelman avulla tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa.

Vuoden 2022 playmakers toimintaryhmät ovat suunnattu 2014–2017 -syntyneille tytöille, jotka eivät ole vielä mukana seuran joukkuetoiminnassa.

Playmakers koostuu 8 harjoituskerrasta. Syksyn ryhmä aloittaa toimintansa maanantaina 22.8.2022. Harjoitukset pidetään joka maanantai klo 18.30-19.30 aina 10.10.2022 asti.

Huom: Harjoitusten kenttävuoro 1h, mutta aktiivinen ohjelma n. 45min. Kokoontuminen aina kenttävuoron alkaessa.

Kaikki harjoitukset pidetään Aktia-kentällä Hiekkaharjussa, Osoite: Talkootie 37, 01350 Vantaa.

Mukaan tarvitset ulkoliikuntavarusteet ja juomapullon. Seura vastaa muista harjoitusvälineistä.

Hinta 30€

Jokainen vastaa itse mahdollisesta vakuutuksesta.

Lisätietoa:
Tia Hälinen, 0504703227, tia.halinen@tips.fi.

(Toinen Playmakers järjestetään alkavaksi elokuussa 2022.)

 

 Taustaa ja lisätietoa UEFA Playmakersista

Playmakers-ohjelman tavoitteena on tarjota 5–8-vuotiaille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon sekä oppia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Vuoden 2020 aikana yli 2 500 tyttöä tutustui ohjelman kautta uuteen harrastukseen. Uuden jalkapallokauden kynnyksellä mukana ohjelmassa on myös täysin uusi tarina elävöittämään ensimmäisiä treenikertoja pienten lasten kielelle.

 

Ohjelman pohjalta tehtyjen analyysien tulokset osoittavat, että viime vuonna harjoituksiin osallistuneista ja kyselyyn vastanneista tytöistä 78 % kertoi haluavansa jalkapallon parissa ikäluokkansa joukkueissa. Vanhemmista 95 % oli tyytyväisiä heidän lapsensa mukanaoloon ohjelmassa ja kertoi voivansa suositella ohjelmaa tutuilleen. Ilahduttavaa on myös, että lähes kaikki lapset kertoivat oppineensa ohjelmasta elämäntaitoa, kuten kaverien kunnioittamista ja yhteispeliä.

Ympäri Eurooppaa tuhansia lapsia liikuttava ohjelma on ollut mielekäs myös valmentajille.

”Olemme iloisia, että UEFA Playmakers otettiin viime vuonna niin hyvin vastaan sekä tyttöjen, vanhempien että seurojen keskuudessa ympäri Suomen. Erityisesti harjoitusten ohjaajat ovat tehneet valtavan upeaa työtä, ja pelaajien lisäksi haluamme kannustaa myös heitä kehittymään lajin parissa”, kommentoi Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja.

Uusi tarina Vaiana elävöittää harjoituksia pienten pelaajien kielelle

UEFA Playmakers -harjoituskertoja on elävöitetty Disneyn tunnettujen tarinoiden kautta. Viime vuonna harjoituksissa tutustuttiin jalkapalloon Disneyn Frozen 2 ja Ihmeperhe -tarinoiden kautta. Tänä vuonna uutena mukaan tulee Disneyn Vaiana –tarina (eng. Moana).

”Jalkapallo on jalkapalloa, ja harjoitusten pääfokus on jalkapalloilullisten, liikunnallisten ja sosiaalisten taitojen opettelussa. Jotta voimme luoda tämän lasten maailmaan sopivalla kielellä, Disneyn tarinat rytmittävät harjoituksia. On hienoa, että nyt mukana on myös monipuolinen seikkailijahahmo Vaiana. Toivomme ohjelmaan kuuluvien harjoituskertojen innostavan jälleen uusia tyttöjä mukaan jalkapallojoukkueiden pariin”, Palloliiton seurakehittäjä Silja Ranta sanoo.

”Toivotamme kaikki alueen tytöt tervetulleiksi treeneihin tutustumaan harrastukseen. Aiempaa osaamista ei tarvita, vaan harjoitukset alkavat liikunnallisiin taitoihin ja palloon tutustumalla”, Tikkurilan palloseuran liikuntakoordinaattori Tia Hälinen sanoo.

Tikkurilan palloseura käynnistää ilmoittautumisen Playmakers –harjoituksiin 3.5.2022. Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

 

 

Lisätiedot: Tikkurilan palloseura, liikuntakoordinaattori Tia Hälinen, puh. 0504703227 , tia.halinen@tips.fi

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​