Tikkurilan Palloseuran B-tytöt ja T0809 ovat menestyneet kuluvalla kaudella futsalissa. Viikonlopun aikana pelattiin viimeiset pelit. T0809 tytöt voittivat Eteläisen T14 ykkösen sarjan kirkkaasti häviämättä yhtään peliä. Tuloksena siis sarjasta täydet pisteet ja maaliero huikeat 79-11.

B-tyttöjen osalta jännitystä pidettiin loppuun asti yllä Eteläisessä sarjassa Naisten kolmosessa. Viimeisessä nousukarsinnan pelissä kohtasivat lohkojen voittajat,  kummallakin oli takanaan nollan tappion sarja. Peli meni jännäksi ja loppujen lopuksi PPJ kaatui vasta rangaistuspotkukilpailussa 2-4.

Onnittelut menestykkäästä kaudesta!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​