Tikkurilan Palloseuran B-tytöt ja T0809 ovat menestyneet kuluvalla kaudella futsalissa. Viikonlopun aikana pelattiin viimeiset pelit. T0809 tytöt voittivat Eteläisen T14 ykkösen sarjan kirkkaasti häviämättä yhtään peliä. Tuloksena siis sarjasta täydet pisteet ja maaliero huikeat 79-11.

B-tyttöjen osalta jännitystä pidettiin loppuun asti yllä Eteläisessä sarjassa Naisten kolmosessa. Viimeisessä nousukarsinnan pelissä kohtasivat lohkojen voittajat,  kummallakin oli takanaan nollan tappion sarja. Peli meni jännäksi ja loppujen lopuksi PPJ kaatui vasta rangaistuspotkukilpailussa 2-4.

Onnittelut menestykkäästä kaudesta!

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​