Puistokulma ja Tikkurilan Palloseura jatkavat yhteistyötään myös tulevalle kaudelle. Puistokulman toiminnanjohtaja Riku Ahola toteaa: ”yhteistyötä oli helppo jatkaa, sillä molemmilla organisaatioilla on paljon yhteistä kohtauspintaa ihmisten liikuttamisessa ja järjestötyössä”.

 

Puistokulma on Hiekkaharjussa sijaitseva monitoimitalo. Sen tilat soveltuvat niin pieniin kuin isoihinkin kokouksiin ja juhliin tai vaikkapa ystäväporukan saunailtaan. Lisäksi Puistokulman kehuttu ravintola palvelee lounaan ja cateringin muodossa. Tilat ja palvelut elämäsi arkeen ja juhlaan – tämä on toteutunut Puistokulmassa jo lähes 60 vuotta.

 

Osana yhteistyötä Puistokulma tarjoaa TiPS:n jäsenille reilun -15% alennuksen lounaasta ja kaikista tilavuokrista vuoden 2022 loppuun asti. Lisää tietoa tiloista ja palveluista Puistokulman kotisivuilta www.puistokulma.fi.

 

Puistokulma toivoo TiPS:lle menestyksekästä jalkapallokautta 2022, sekä ennen kaikkea monipuolista liikkumisen iloa ja riemua.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​