Kevät 2022 tuo mukanaan muutoksia.

 

Tikkurilan Palloseuran hallitus tiedottaa

‍Toiminnanjohtaja Miika Mendolin siirtyy vaikean pohdinnan jälkeen takaisin yritysmaailmaan kevään aikana. Mendolinin uusi työtehtävä on TiPS:n yhteistyökumppani Kattokeskuksen, Myynnin kehitysjohtaja. Uudessa tehtävässään hän vastaa konsernin myynnin kehityksen lisäksi esihenkilöiden koulutuksesta, tukemisesta ja työskentee konsernin johtoryhmässä.

TiPS:ssa Mendolin on apuna uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnissa ja perehdyttämisessä. Mendolin toimii myös hallituksen tukena siirtymäajan.

Mendolin itse kommentoi tilannetta seuraavasti:
”Tosi ristiriitaiset fiilikset, mutta samalla loistavat. En ollut itse ajatellut, että tämä visiitti jäisi näin lyhyeksi, mutta tuli tarjous mistä ei vain voi kieltäytyä.
Tikkurilan Palloseura on minulle tärkeä seura ja päätöstä helpottaa se, että uuden toiminnanjohtajan on huomattavasti mukavampi ja helpompi aloittaa työnsä kuin viime syksynä.
Haluan kiittää teitä jokaista yhteisistä hetkistä ja toivottaa kaikkea hyvää.”

Tikkurilan Palloseuran hallitus kiittää Miikaa erinomaisesta työstä seuran eteen. Tässä lyhyessä ajassa olemme saaneet paljon hyvää aikaiseksi ja luoneet hyvän pohjan seuran tulevaisuudelle.

Rekrytointi-ilmoitus on nähtävillä seuran sivuilla https://tikkurilanpalloseura.jobilla.com/a3nig-toimminanjohtaja?locale=fi

Lisätietoja asiasta hallitus@tips.fi

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​