Tikkurilan palloseuran toimisto on kiinni viikolla 8. Kiireellisissä ja akuuteissa asioissa voi olla yhteydessä Raila Sulasalmeen (raila.sulasalmi@tips.fi)
Lisäksi valmennuspäällikkö Toni Valido on lomalla viikot 8 ja 9. Valmennukseen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Daniel Antmaniin (daniel.antman@tips.fi)

Tikkurilan Palloseura toivottaa kaikille hyvää hiihtolomaa! Muistakaa liikkua ja pysykää terveinä.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai