TiPS yhteistyöhön Kattokeskuksen kanssa

Organisaatiot järjestävät yhdessä junioreiden jalkapalloleirin ensi syyslomalla.

 

 

Viime vuosina on käyty paljon julkista keskustelua siitä, kuinka junioriurheilun kausimaksut ovat alkaneet kallistua niin, että ne ovat pian pienituloisten perheiden ulottumattomissa.

 

TiPS ja kattoremontteja tekevä Kattokeskus päättivät yhdessä tehdä asialle jotain: kaksi organisaatiota järjestää ensi syksynä niin sanotun ”matalan kynnyksen futisleirin” nuorille jalkapalloilijoille.

 

”Tällaisten leirien osallistumismaksut ovat tavallisesti sadan ja kahden sadan euron välissä. Yhteistyössä Kattokeskuksen kanssa pystymme toteuttamaan leirin niin, että kustannukset jäävät korkeintaan puoleen tästä”, toteaa TiPSin toiminnanjohtaja Miika Mendolin.

 

Kattokeskuksen markkinointipäällikkö Kalle Tuominen puolestaan kertoo, että TiPSin ja Kattokeskuksen välisessä työnjaossa TiPS hoitaa leirin järjestämisen ja valmentamisen, Kattokeskus auttaa kustannuksissa ja – kenties hieman yllättäen – mahdollisesti myös pelikentällä.

 

”Kattokeskuksessa on jonkin verran entisiä ammattiurheilijoita töissä. Ajattelimme, että voisi olla hauskaa vaihtelua junnuille, jos esimerkiksi meidän myyntitiimistä joku vanha kenttien kettu vetäisi nappikset jalkaan ja tulisi ohjaamaan jonkun leirin treeniosuuksista”, Tuominen visioi.

 

Jalkapalloseuralla ja kattoremonttiyrityksellä on enemmän yhteistä kuin äkkiä ajateltuna voisi kuvitella.

 

TiPSin tuoreelle toiminnanjohtajalle Miika Mendolinille Kattokeskus on tuttu myös entisenä työpaikkana. Ennen siirtymistään TiPSiin Mendolin veti Kattokeskuksen Varsinais-Suomen toimipistettä. Hän kehuu Kattokeskuksen hyvää yhteis- ja joukkuehenkeä.

 

”Sitä ehkä tulee harvemmin ajatelleeksi, mutta kun katolla toimitaan, työskentelyn siellä pitää olla yhtä saumatonta kuin urheilujoukkueessa. Kattokeskuksessa on tärkeässä roolissa kaksi ammattikuntaa, jotka tekevät aivan erilaista työtä: myyjät ja asentajat. Silti heidän täytyy ymmärtää täydellisesti toistensa toimenkuvia. Kun puhutaan yritysmaailmasta, tämä myös on sitä joukkuehenkeä.”

 

Mendolin on sekä pitkän linjan urheilija että kattokeskuslainen. Tämän kokemuksen perusteella hän sanoo, että Kattokeskuksessa toteutuu tiimihenki lähes urheilujoukkuemaisella tavalla: kaikki pelaavat samaan maaliin.

 

 

Siksi Kattokeskus oli Mendolinin mukaan luonteva valinta TiPSin yhteistyökumppaniksi. Samaa luontevuutta liittyy siihen, kun Mendolin päätti viime keväänä haikein mielin vaihtaa arvostamansa työpaikan Kattokeskuksessa urheiluseuran vetämiseen.

 

”Joukkueurheilu on antanut minulle valmiuksia muuhun elämään tosi paljon, niin työhön ja parisuhteeseen kuin kaikkeen muuhunkin. Jossain vaiheessa päätin, että haluan laittaa hyvän kiertämään.”

 

Hyvä on lähtenyt kiertämään myös Kattokeskuksen ja TiPSin välisessä yhteistyössä.

 

”Yritysjohtamisen osaaminen on Kattokeskuksessa todella vahvaa. Tarvittaessa saan sieltä apua ja sparrausta. On myös mahtavaa, että yhteinen tekeminen saa näkyvyyden lisäksi konkreettisia muotoja, kuten tämä ensi syyslomalla järjestettävä leiri.”

 

Jalkapallo on Suomessakin edelleen yksi edullisimmista lajeista harrastaa, koska lajin välinekulut jäävät pieniksi. Mutta varsinkin pääkaupunkiseudulla kausimaksujen hinnat nousevat kohisten.

 

Urheiluseurat myös haluavat kehittyä ja mennä eteenpäin, ja sekin maksaa aina jotain. Pääkaupunkiseudulla sellainen maksaa vielä enemmän kuin maakunnissa.

 

”Lähtökohtaisesti tähtäämme ensi syksyn leirillä siihen, että jalkapalloharrastus mahdollistuisi pitkällä aikavälillä myös vähävaraisempien perheiden lapsille. Kuinka tämä temppu tehdään, sitä tässä lähdemme nyt yhdessä Kattokeskuksen kanssa tutkimaan. Tämä on askel oikeaan suuntaan.”

 

 

”Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on vuosien myötä kasvanut 180 henkeä työllistäväksi ja kuudessa toimipisteessä toimivaksi joukkueeksi. Kattokeskuksen juuret ovat perinteisissä suomalaisissa timpurin ja peltisepän taidoissa, jotka tänä päivänä yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaiden parhaaksi.”

 

https://kattokeskus.fi/

Uusi mallisto

Uusi vaatemallisto julkaistu! TiPS on julkaissut kaksi uutta edustustuotetta: hupparin ja T-paidan! Nämä sopivat erinomaisesti joukkueiden pelaajille ja toimihenkilöille sekä faneille. Nyt kannattaa hyödyntää Black

Lue lisää »

Pikkujoulut

Tikkurilan Palloseuran pikkujoulut 2023 Tikkurilan Palloseura järjestää jäsenilleen pikkujoulut Puistokulmassa!🎄 Pikkujoulut toimivat samalla kauden päättäreinä, sillä tilaisuudessa palkitaan seuran ja joukkueiden tsemppareita sekä parhaita pelaajia.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​