Palaisimme hetkeksi vielä menneeseen kauteen. Seuran päättäjäiset jouduttiin jälleen perumaan korona-pandemian vuoksi, mutta palkitsemme tuttuun tapaan muutaman kausittaisen palkinnon. Toimijoista palkitaan vuoden toimihenkilö ja valmentaja. Lisäksi palkitaan vuoden joukkue, teko ja seuran Timo-palkinto.

Vuoden 2021 toimihenkilö Kenneth Lehtinen

Kenneth on P2011 vihreiden joukkueenjohtaja . Kenneth on hoitanut jojon tehtävät esimerkillisesti ja on todella aktiivinen joukkueen ja seuran eteen. Hän taipuu oma-aloitteisesti jojon tehtävien ulkopuolelle ja auttaa myös valmennusasioissa. Kaikkien on helppo lähestyä ja toimia Kennethin kanssa ja hän on myös pelaajien kesken turvallinen ja pidetty henkilö.

Vuoden 2021 valmentaja Sami Härkönen

Sami toimii vastuuvalmentajana kahdessa hakunilan joukkueessa. (P2010 ja P2014-15)

Seuran valmennuspäällikkö Toni Valido kommentoi seuraavasti:
”Saatujen palautteiden mukaan Sami osuu tipsiläisen valmentajaprofiilin ytimeen: helposti lähestyttävä, positiivisella otteella pelaajia eteenpäin puskeva, pelaajien ”varaiskäksi” luonnehdittu valmentaja. Sami pitää joukkueen jokaisesta pelaajasta huolta niin kentällä, kuin kenttien ulkopuolella. Ei ole myöskään sattumaa, että tämän kaiken myötä Samin joukkueet ovat kasvaneet. Tiedän myös, että Sami tekee vaativaa työtä, mutta siitä huolimatta mies pyörittää kahden joukkueen arkea hienosti. Hän on myös yhteistyökykyinen ja hänen kanssaan on helppo ja mukava kommunikoida”

Vuoden 2021 joukkue 
Pojat 2008 Kilpa ( entinen akatemia)

P08 Joukkueen menestystä kaudella 2021 ei voida olla huomioimatta. Joukkue saavutti Etelä-liigan alkusarjassa ylemmän jatkosarjan paikan syyskierrokselle ja eteni vielä SPL P13 lopputurnaukseen Rovaniemelle. Lisäksi joukkue urakoi Helsinki Cupissa aina finaaliin asti.
Kilpailumenestyksen lisäksi joukkue on osoittanut aitoa ja todellista joukkuehenkeä ja toveruutta. Joukkueessa jokainen tekee töitä kaverin ja joukkueen eteen. Joukkue on myös saanut paljon positiivista palautetta esimerkiksi vastustajilta rehdistä ja kannustavasta pelityylistä ja käytöksestä. Joukkueessa harjoitellaan pitkäjänteisesti ja toivon mukaan menestys jatkuu tänäkin vuonna.

Vuoden 2021 Teko
”kolausporukka”

Mennyt vuosi oli monelta osin todella haastava ja lisähaastetta toi talvella kaupungin kenttien sulku korona-pandemian aikana. Seura oli suurelta osin Aktia-kentän armoilla ja talvi tarjosi ns. parastaan. Ei lämmitettävä kenttä ja jatkuva lumisade oli viedä tämänkin oljenkorren. Harjoitukset saatiin kaikesta huolimatta toimimaan ja tästä iso kiitos vapaaehtoisille kolaajille. Kolaamasta löytyi niin Tipsin toimijoita , kuin vanhempiakin. Ahkeroimassa oli usein samoja naamoja. Tips osoittaa tämän vuoden palkinnon jokaiselle, joka oli mukana auttamassa.


TiPS Timo palkinto luovutetaan vuosittain sellaiselle joukkueelle tai seuran toimihenkilölle, joka on omalla panoksellaan ja sitoutumisellaan vienyt vantaalaista jalkapalloa ja seuratoimintaa eteenpäin.

Vuoden 2021 Timo – Tuovisen perhe
”Tuovisen perhe on osaltaan ollut hyvin aktiivisesti pitkään mukana vapaaehtoisina seuran toiminnassa. Janne on tuttu näky päivittäin urheilupuistossa sillä mies toimii valmentajana niin P08-09Vihreässä kuin P2011Kilvassa. Janne otti myös hetkellisesti vastuuvalmentajankin tontin kontolleen 2011 syntyneissä kun vetäjää ei löytynyt. Jannen voi sanoa asuvan Tiksin urheilupuiston kentillä. Perheestä Kirsillä on vastuullaan taloudenhoitajan tehtävät, jossa hän hoitaa koko 08-ikäluokan taloutta niin vihreiden kuin kilvan osalta. Pojat pelaavat aktiivisesti joukkueissa. Tuoviset on olleet mukana toiminnassa positiivisella hengellä ja avustamassa niin hyvinä kuin vaikeina hetkinä. Janne saatiin myös kauden vaihtuessa lähtemään seuran hallitukseen mukaan edistämään seuran toimintaa”.

Palkintojen lisäksi seura haluaa muistaa ja antaa erityisen kiitoksen Tikkurilan urheilupuiston vahtimestareille. Heidän yhteistyökyky, ystävällisyys ja avuliaisuus on ollut korvaamaton apu ja hyöty seuralle. Tämä on korostunut entisestään näinä haastavina aikoina.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​