Tikkurilan Palloseura on sopinut yhteistyöstä Kenttäurheilijat 58:n menestyksekkään yleisurheiluvalmentajan Joni Oilingin kanssa. Kevään koittaessa seura pilotoi yleisurheilukoulun ikäluokkien 2012-2015 pelaajille. Yleisurheilukoulun harjoitukset ohjelmoidaan siten etteivät ne osu jalkapallon joukkueharjoitusten päälle. Tukilajin avulla pelaajat voivat kehittää mm. motorisia taitojaan, kehonhallintaa ja juoksutekniikkaa. Jonin kanssa ohjelma räätälöidään siten, että yleisurheilukoulun sisältö tukisi fyysisiä ominaisuuksia ja liikuntataitoja, joista on jalkapallossa hyötyä. Pilotointiversioon otetaan yllä mainituista ikäluokista maksimissaan 30 ilmoittautunutta mukaan. Tapahtumia tulee kertaalleen viikkoon ja tapahtumakertoja 15. Yleisurheilukoulun kustannus osallistujaa kohden tulee olemaan n. 80-90€.

”Vanhempainilloissa on käynyt ilmi, että monilajisilla pelaajilla saattaa monesti olla haasteita yhteensovittaa kahden lajin harjoitukset. Näissä ikäluokissa olisi kuitenkin tärkeää, että pelaajan liikuntataidot kehittyisivät monipuolisesti ja loisivat vankan pohjan, joten pohdimme voisimmeko tarjota itse seuran sisällä pelaajille tukilajiharjoittelua. Pelaajat voivat tämän myötä kehittää liikuntataitojaan, monipuolistaa harjoitteluaan ja harrastaa toista lajia tuttujen kavereiden ympäröimänä, ja siten että harjoitukset eivät mene päällekkäin jalkapallon kanssa ”, toteaa TiPS valmennuspäällikkö Toni Valido.

”Tarkoitus on pilotoida ja kerätä toteutuksen jälkeen palautetta miten yleisurheilukoulu on otettu vastaan. Mikäli palautteesta saamme vihreää valoa, niin tarkoitus on tulevaisuudessa laajentaa yhteistyötä eri lajien välillä siten, että voisimme läpi vuoden tarjota tukilajia pelaajillemme”, kertoo Valido.

TiPS:n yleisurheilukoulu starttaa huhtikuussa pääsiäisen jälkeen. Ilmoittautuminen TiPS yleisurheilukouluun avautuu maaliskuun aikana seuran 2012-2015 syntyneille pelaajille. Yleisurheilukoulun vastuuvalmentajana toimii KU-58 valmentaja Joni Oilinki. Jonin valmentajaesittelyn voit lukea Kenttäurheilijoiden sivulta:

https://www.ku-58.fi/uutiset/valmentajaesittely-joni-oilinki/

 

Lisätietoja,

Toni Valido

0407766121

toni.valido@tips.fi

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​