Tikkurilan palloseura ry:n hallitus ja operatiivinen johto ovat tehneet päätöksen luopua jalkapallon naisten edustusjoukkueen Kansallisen Liigan sarjapaikasta.

Naisten edustusjoukkueella ei ole nykymuodossaan taloudellisia edellytyksiä jatkaa toimintaa Kansallisessa Liigassa. Luopumispäätökseen vaikuttaa myös Vantaan alueen omien pelaajien vähäinen määrä. Päättyneellä kaudella joukkueen toiminnan varmistamiseksi tehtiin pelaajasopimuksia muun muassa ulkomaalaisten kanssa.  Joukkueen taloutta rasitti päättyneellä kaudella myös koronapandemia ja vähäinen taustatoimijoiden määrä. Nämä seikat ovat johtaneet tilanteeseen, jossa Tikkurilan palloseura ry:n johto on pakotettu tekemään raskas päätös luopua Kansallisen Liigan sarjapaikasta.
­
Tikkurilan Palloseura haluaa kiittää kaikkia joukkueen taustatoimijoita, pelaajia, yhteistyökumppaneita ja erityisesti valmentaja Pauliina Miettistä, joka on tehnyt suuren työn Tikkurilalaisen naisjalkapallon eteen vaikeasta henkilökohtaisesta tilanteestaan riippumatta.

Tikkurilan Palloseura panostaa tulevaisuudessa pelaajakehitykseen uuden valmennuspäällikön ja valmennustiimin myötä. Pelaajakehitystoimintaa kehitetään edelleen, jotta nais- ja tyttöjoukkueet olisivat jatkossa mahdollista kasata seudun omista pelaajista.

Vantaalla 24.10.2021
Tikkurilan palloseura ry:n
Hallituksen puheenjohtaja
Raila Sulasalmi

 

Lisätiedot:
Raila Sulasalmi
050 5185669
raila.sulasalmi@tips.fi

Miika Mendolin
Tikkurilan palloseura ry, toiminnanjohtaja
040 828 4281
miika.mendolin@tips.fi

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​