Tikkurilan palloseuran naisten edustusjoukkue päätti liigakautensa viikonloppuna Kuopiossa Väre areenalla. Viimeisen kierroksen pelissä vastassa oli jo aiemmin liigamestaruuden varmistanut KuPS. Mitalit tämänvuotisessa Kansallisessa liigassa oli muutenkin ratkaistu jo ennen tätä päätöskierrosta, sillä myös TiPS oli jo varma hopeamitalista samoin kuin Åland United sai lähteä ilman paineita viimeiseen peliinsä pronssimitalit varmistettuina.

TiPS uhkui KuPS-pelin alla itsevarmuutta ja näytönhaluja. Joukkueen parista vakuutettiin motivaatiota myös tähän viimeiseen otteluun. TiPS pelasikin vahvasti, ja otti lopulta ansaitusti voiton maalein 2-3. Tikkurilalaisten maalintekijöinä olivat Jenna Topra kahdesti ja Oona Siren kerran.

– Onnellinen ja tyytyväinen fiilis. Vaikka emme saaneet kirkastettua viime vuoden hopeaa, olen ylpeä koko joukkueesta. Kehityimme kauden aikana erittäin paljon. Joukkueemme vahvuus oli selkeästi se, että olimme joukkue isolla J:llä. Yhdessä olemme vuodet tehneet työtä niin kentällä kun sen ulkopuolella ja hopea tuli palkintona tästä, summaa joukkueen kapteeni Annika Haanpää tuntojaan pari päivää kauden päättymisen jälkeen.

Hopea oli nyt toinen peräkkäinen. Kaudella 2020 TiPS otti kakkossijan sekä Kansallisessa liigassa että Naisten Suomen Cupissa. Kun tähän päälle lisätään tämän kauden hopea, voidaankin sanoa, että TiPS on joukkueena ja seurana tällä hetkellä tukevasti suomalaisen naisjalkapallon huipulla.

TiPS pelasi koko kauden tasaisen vahvasti. Loppusarjassa tikkurilalaiset eivät hävinneet yhtään peliä. Kauden varrella mahtui kuitenkin muutamia pistemenetyksiä, joten KuPS oli tällä kaudella vielä liian suuri vastus.

– Fiilikset hopeasta ovat hyvät. Se on jo suuri saavutus, sillä mitä kaikkea tämä vuosi on pitänyt sisällään. Yläloppusarjassa emme hävinneet yhtäkään ottelua ja kukistimme mestarin viimeisessä pelissä. Olemme ratkaisseet useat pelit uskomattomalla tavalla ja se on merkki tämän joukkueen henkisestä vahvuudesta ja voitontahdosta. Totta kai tavoite oli koko ajan mestaruus, mutta mielestäni lopetimme voittajina ja olen todella ylpeä kaikista. KuPS oli todella vahva ja tasainen tällä kaudella ja kulta kuului tällä kertaa heille, toteaa jalkapallouransa tähän kauteen päättävä ja jatkossa keskimatkojen juoksuun satsaava Tia Hälinen.

Tikkurilan palloseura haluaa vielä kerran onnitella mestarijoukkuetta Kuopion Palloseuraa. Kuopiossa tehdään tällä hetkellä erinomaista työtä suomalaisen jalkapallon eteen.

 

TiPS Kansallisessa liigassa kaudella 2021:
Roosa Ariyo
Pinja Eklund
Annika Haanpää
Tia Hälinen
Neea Hassinen
Ronja Isokääntä
Riina Isokääntä
Elli-Noora Kainulainen
Melinda Koivula
Elina Mankki
Aino Martikainen
Peppi Pisilä
Emmi Siren
Oona Siren
Elsa Sulku
Veera Tammi
Jenna Topra
Joanna Tynnilä
Inna Vannula
Anna Nurmi
Liina Nora
Suvihelmi Oksanen
Jenna Rantanen
Ilona Anttonen
Hana Kerner
Sienna Zabroski

Valmentajat:
Pauliina Miettinen
Emma Tillander
Nea Sunila

Fysioterapeutti:
Samu Kauppila

Huoltaja:
Outi Topra

Joukkueenjohtaja:
Raila Sulasalmi

 

 

Kansallisen liigan pistepörssin TOP15-sijoitukset
Maalipörssi:
6. Jenna Topra, 16 maalia (23 ottelua)
8. Tia Hälinen 11 maalia (19 ottelua)
10. Roosa Ariyo 9 maalia (9 ottelua)
14. Oona Siren 8 maalia (23 ottelua)

Syöttöpörssi
2. Tia Hälinen 7 syöttöä (19 ottelua)
7. Jenna Topra 5 syöttöä (23 ottelua)
9. Emmi Siren 5 syöttöä (23 ottelua)
10. Oona Siren 5 syöttöä (23 ottelua)

Subway tähtipörssi
2. Oona Siren 19 tähteä (23 ottelua)
8. Jenna Topra 14 tähteä (23 ottelua)
11. Annika Haanpää 12 tähteä (23 ottelua)

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​