Kansallisen liigan päätöskierroksella tulevana lauantaina TiPS matkustaa Kuopioon, missä se kohtaa jo aiemmin liigamestaruuden varmistaneen Kuopion Palloseuran. Päätöskierroksella ei enää taistella mitaleista, sillä TiPS on jo varmistanut kakkossijan, samoin kuin Åland United liigan kolmossijan.

TiPS ja KuPS ovat tällä kaudella pelanneet vastakkain jo kahdesti. Ensimmäinen peli oli toukokuussa. KuPS otti tuolloin selvän 5-1 voiton kotikentällään. Toinen peli pelattiin elokuun alussa Tikkurilassa, missä päädyttiin tasaisten vaiheiden jälkeen maalittomaan tasatulokseen.

TiPS onnittelee kuopiolaisia mestaruudesta. Samalla tikkurilalaiset kuitenkin haluavat kuitenkin vielä kerran tällä kaudella toden teolla haastaa KuPSin.

– Kuopioon lähdemme tietenkin voittamaan. Vaikka mestaruus on mennyt tältä vuodelta, haluamme näyttää, että pystymme voittamaan KuPSn. Olemme pelanneet erinomaisen kauden ja haluamme myös päättää kauden onnistumiseen, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen liigan päätöskierroksen alla.

KuPS-TiPS la 9.10. klo 16:30 Väre Areenalla Kuopiossa.
Ottelu on nähtävillä myös Ruutu+ palvelussa sekä suorana YLE tv2 kanavalta.

Seurakysely 2024

Seurakysely 2024 Vaikuta Tikkurilan Palloseuran tulevaisuuteen – vastaa kyselyyn ja voit osallistua myös arvontaan! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tikkurilan Palloseuran toimintaan ja seuran strategiaan

Lue lisää »

Viikon 28 kooste / 2024

Viikon 28 kooste Pelit ovat suurilta osin kesätauolla, mutta tällä viikolla pelattiin Helsinki Cup! Joukkueita oli yhteensä 1865 ympäri maailmaa. TiPSilläkin oli useampi joukkue mukana.

Lue lisää »

VAR testissä TiPSin pelissä!

VAR testissä ensimmäistä kertaa Suomessa VAR testissä TiPSin pelissä! VAR eli videoerotuomarijärjestelmä on tuttu kovien sarjojen peleistä, ja meneillään olevissa jalkapallon miesten EM-kisoissa VAR on

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​