Tackle cancer, tackle it early! 💚
 
Tackle cancer- kampanjan käynnistäjä, naisten edustusjoukkueen päävalmentaja, Pauliina Miettinen kokosi eilen yhteen ison joukon jalkapalloihmisiä tärkeän asian tiimoilta. Kampanjan tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta rintasyövästä ja samalla kerätä varoja syöpäjärjestöille, jotta oireista pääsisi nopeammin tutkimuksiin.
 
Mukana eilisessä tapahtumassa oli mm. Heidi Pihlaja, Marianne Miettinen, Minna Korkka, Maija Liukkonen, Christina Forsell, Cynthia Uwak, Tiina Gustafsson. Tavoitteena on saada koko jalkapalloyhteisö mukaan kampanjaan. Kampanjaa on tarkoitus myös levittää ulkomaille ja Pade onkin ollut yhteydessä ulkomaalaisiin seuroihin.
 
 
Voit olla mukana tukemassa toimintaa:
• Tekemällä lahjoituksen Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tilille,
Nordea FI16 1555 3000 1254 77 tai MobilePay 74555
• Ostamalla Roosa nauha, jolla tuet Syöpäsäätiön toimintaa.
Rintasyöpä ja kaikki epäilyttävät oireet pitää taklata heti.
 
Kootaan yhdessä koko jalkapalloyhteisö mukaan tukemaan tätä tärkeää asiaa. 💚
 
#TackleCancer #TackleItEarly

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​