Lehdet lakastuvat ja vihreys hiipuu. Lintujen laulu vaimenee. Syksy on nurkan takana, mutta ei Tikkurilassa, jossa syksystä tullaan tekemään vihreä!

Kuvittele itsesi ja ystäväsi ottelussa, jossa täpötäysi katsomo mylvii. Olet pukeutunut lämpimästi ja kolea syyssade piiskaa vasten kasvojasi. Pipon ja kasvoille kerityn huivin alla istuu kuitenkin hymyilevä henkilö. Se olet sinä, sillä käsissäsi on olut, joka ei todellakaan lämmitä kuin makunystyröitä, mutta olet iloinen – Tikkurila pelaa jälleen huippumatseja!

Lauantaina se alkaa, nimittäin ylempi jatkosarja! On aika kerääntyä lehtereille, sillä TiPS omaa kaikki mahdollisuudet nousuun. Kutkuttava B-lohko tulee olemaan varmasti jokaisessa ottelussa melkoista tykitystä, jokaisen joukkueen ollessa neljän pisteen sisällä toisistaan. Mitä vaan voi siis tapahtua, edessä tulee olemaan kaikkien aikojen futissyksy.

Ensimmäisenä vastaan asettuu FC FINNKURD, joka on Tikkurilaa kolme pistettä edellä. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen päättyi TiPS:n 4 – 2 voittoon. Tuossa ottelussa Finnkurdit jäivät melko aseettomiksi, mutta mitä todennäköisimmin nyt vastaan tulee asettumaan melko erilainen joukkue. Kuntokäyrä osoittaa Finnkurdeilla enemmän ylös, vaikkakin kaksi viimeisintä ottelua olivat lohkon heittopusseja vastaan. TiPS:n loppukausi sujui melko mollivoittoisesti, mutta Regions’ Cup -ottelu TamU:a vastaan antoi viitteitä paremmasta. Sama taisteluilme kun saadaan loppusarjaan, tulee TiPS olemaan vaikea voitettava.

FC FINNKURD vs. TiPS lauantaina 11.09.2021 klo 13:30 Töölön Pallokentällä.

Viikon 24 kooste / 2024

Viikon 24 kooste Useimmilla joukkueilla on kevätkauden pelit taputeltu. Jotkut joukkueet pitävät treenitaukoa, toiset taas treenaavat täyttä häkää. Jalkapallon miesten EM-kisat alkoivat tällä viikolla? Kuka voittaa

Lue lisää »

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​