Miesten kolmosen yläloppusarja käyntiin

Lehdet lakastuvat ja vihreys hiipuu. Lintujen laulu vaimenee. Syksy on nurkan takana, mutta ei Tikkurilassa, jossa syksystä tullaan tekemään vihreä!

Kuvittele itsesi ja ystäväsi ottelussa, jossa täpötäysi katsomo mylvii. Olet pukeutunut lämpimästi ja kolea syyssade piiskaa vasten kasvojasi. Pipon ja kasvoille kerityn huivin alla istuu kuitenkin hymyilevä henkilö. Se olet sinä, sillä käsissäsi on olut, joka ei todellakaan lämmitä kuin makunystyröitä, mutta olet iloinen – Tikkurila pelaa jälleen huippumatseja!

Lauantaina se alkaa, nimittäin ylempi jatkosarja! On aika kerääntyä lehtereille, sillä TiPS omaa kaikki mahdollisuudet nousuun. Kutkuttava B-lohko tulee olemaan varmasti jokaisessa ottelussa melkoista tykitystä, jokaisen joukkueen ollessa neljän pisteen sisällä toisistaan. Mitä vaan voi siis tapahtua, edessä tulee olemaan kaikkien aikojen futissyksy.

Ensimmäisenä vastaan asettuu FC FINNKURD, joka on Tikkurilaa kolme pistettä edellä. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen päättyi TiPS:n 4 – 2 voittoon. Tuossa ottelussa Finnkurdit jäivät melko aseettomiksi, mutta mitä todennäköisimmin nyt vastaan tulee asettumaan melko erilainen joukkue. Kuntokäyrä osoittaa Finnkurdeilla enemmän ylös, vaikkakin kaksi viimeisintä ottelua olivat lohkon heittopusseja vastaan. TiPS:n loppukausi sujui melko mollivoittoisesti, mutta Regions’ Cup -ottelu TamU:a vastaan antoi viitteitä paremmasta. Sama taisteluilme kun saadaan loppusarjaan, tulee TiPS olemaan vaikea voitettava.

FC FINNKURD vs. TiPS lauantaina 11.09.2021 klo 13:30 Töölön Pallokentällä.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –