Kultamitalijahti jatkuu sunnuntaina Tapiolassa

Kansallisen liigan kautta on pelaamatta enää neljän kierroksen verran. Mitalijoukkueet on jo saatu ratkottua, mutta mitalien värit ovat kuitenkin vielä auki. Viimeisellä neljällä ottelukierroksella onkin odotettavissa hurja kamppailu sarjaa tällä hetkellä johtavan KuPSin ja sen haastajien TiPSin ja Åland Unitedin kesken.

Sarjakärki KuPS voitti viime kierroksella viime hetken maalin turvin tikkurilalaisten sunnuntaisen vastustajan FC Hongan. TiPS puolestaan jyräsi kotipelissään vastustamattomaan voittoon nimekästä HJKta vastaan. Klubille ei pelissä lopulta jäänyt mitään saumaa, sillä kotijoukkueen nuori ja ennakkoluulottomasti koko kauden pelannut joukkue oli lopulta selvästi vahvempi jokaisella osa-alueella. Åland United taas otti vaiherikkaassa kotipelissään 3-2 vierasvoiton PK-35 Vantaasta.

TiPS ja FC Honka ovat tällä kaudella kohdanneet jo kaksi kertaa. Tikkurilalaiset ovat olleet kummallakin kerralla maalin verran vahvempia. Tiukka ja tasainen peli lienee siis odotettavissa myös tulevana sunnuntaina.

Sunnuntain pelin jälkeen tikkurilalaisilla on jäljellä enää kolme ottelua. Kaksi niistä on kotipelejä, joihin odotetaan väljentyneiden koronamääräysten myötä runsasta yleisöä.

Kultamitalitaistelussa pysyminen edellyttää TiPSiltä voittoa sunnuntaina. Tämän tietävät pelaajat ja joukkueen taustat.

– Saimme hyvän pelin alle HJKa vastaan ja lähdemme samasta tilanteesta tähänkin peliin: hyökkäämään. Monet pelaajamme onnistuivat tärkeässä paikassa ja se luo itseluottamusta myös tulevaan vierasotteluun Honkaa vastaan. Tulossa on varmasti hyvä ja viihdyttävä peli, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen tärkeä ottelun alla.

Honka-TiPS su 12.9. klo 18.30 Tapiolassa.
Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

TiPSin jäljellä olevat ottelut:
la 25.9. TiPS-Åland United
la 2.10. TiPS-PK-35 Vantaa
la 9.10. KuPS-TiPS

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –