Ennakkolipunmyynti avattu TiPS – HJK otteluun!

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on tänään keventänyt Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia. Päätökset astuvat voimaan huomenna 4.9.2021. Aluehallintaviraston tiedote kokonaisuudessaan luettavissa täältä.

Tuore päätös mahdollistaa sen, että voimme avata lipunmyynnin huomiseen Kansallisen Liigan otteluun TiPS – HJK. Ottelu pelataan Tikkurilan Urheilupuiston nurmella kello 14:00 alkaen.

Ennakkoliput 10€ täältä.
Liput portilta 15€
Kausikortilla ilmainen sisäänpääsy.

Rajoitusten hellittämisestä huolimatta suosittelemme tapahtumissa kasvomaskin käyttöä. Alueella suositellaan myös pitämään riittävä turvaväli kanssakatsojiin sekä huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma ja kannustetaan TiPS voittoon!

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –