Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on tänään keventänyt Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia. Päätökset astuvat voimaan huomenna 4.9.2021. Aluehallintaviraston tiedote kokonaisuudessaan luettavissa täältä. 

Tuore päätös mahdollistaa sen, että voimme avata lipunmyynnin huomiseen Kansallisen Liigan otteluun TiPS – HJK. Ottelu pelataan Tikkurilan Urheilupuiston nurmella kello 14:00 alkaen.

Ennakkoliput 10€ täältä.
Liput portilta 15€
Kausikortilla ilmainen sisäänpääsy.

Rajoitusten hellittämisestä huolimatta suosittelemme tapahtumissa kasvomaskin käyttöä. Alueella suositellaan myös pitämään riittävä turvaväli kanssakatsojiin sekä huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma ja kannustetaan TiPS voittoon!

 

 

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​