Miesten pelit jatkuvat sunnuntaina Regions’ Cupin parissa, kun TiPS matkustaa Tampereelle TamU:n vieraaksi. Panoksena paikka Cupin välieriin.

Perinteikäs Tampere United on pitkään ollut uudelleenrakennuksen tiellä ja se onkin tällä kaudella näkynyt joukkueen tuloksissa. Omassa Kolmosen lohkossaan ilman tappioita operoiva joukkue on paukuttanut 11 otteluun vaatimattomat 64 maalia ja omissa on soinut vain kuudesti. Tulosten valossa paineet sysätään siis Tampereelle, onhan joukkue voittanut muinoin Suomen mestaruudenkin.

TiPS:n tuloskäyrä taas osoittaa loivasti alaspäin. Viimeisestä viidestä ottelusta kaksi voittoa on tulos, jota kukaan ei katso hymyssä suin. Nyt jos koskaan on siis paikka ryhtiliikkeelle – ainakaan päänahka, joka sunnuntaina on tarjolla, ei voisi paljon maukkaampi olla.

Ottelu pelataan Pyynikin tekonurmella ja kick-off klo 18:00. Maineikkaat TamU-kannattajat löytävät varmasti paikalle, joten löydä sinäkin. Joukkue tarvitsee nyt kaiken mahdollisen tuen!

Regions’ Cupin finaali pelataan 16.10 kello 19:00 Helsingin Olympiastadionilla.

Valmentajaesittely Toni Valido

Valmentajaesittely Toni Valido ”Tervehdys! Olen neljännen kauden TiPS:lainen ja toimin seuran poikapuolen valmennuspäällikkönä. Olen 38-vuotias, koulutukseltani humanististen tieteiden kandidaatti, oppiaineena historia ja sivuaineina valtio-oppi ja sosiologia. Gradu

Lue lisää »

Futisleikkis ja Perhefutis

Futisleikkis ja Perhefutis Ilmoittautuminen kesän Futisleikkikseen ja Perhefutikseen on nyt auki! TiPS aloittaa yhteistyön Liikuntaleikki Vantaan kanssa. Futisleikkis on suunnattu vuonna 2017-2020 -syntyneille lapsille, ja 

Lue lisää »

Viikon 16 kooste / 2024

Viikon 16 kooste Miesten edari avasi kautensa kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024. Peliolosuhteet eivät olleet kaikista optimaalisimmat kun takatalvi iski… Tiukan matsin lopputulos 1-1. Takatalvi

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​