TiPS miehet matkaavat sunnuntaina Tampereelle

Miesten pelit jatkuvat sunnuntaina Regions’ Cupin parissa, kun TiPS matkustaa Tampereelle TamU:n vieraaksi. Panoksena paikka Cupin välieriin.

Perinteikäs Tampere United on pitkään ollut uudelleenrakennuksen tiellä ja se onkin tällä kaudella näkynyt joukkueen tuloksissa. Omassa Kolmosen lohkossaan ilman tappioita operoiva joukkue on paukuttanut 11 otteluun vaatimattomat 64 maalia ja omissa on soinut vain kuudesti. Tulosten valossa paineet sysätään siis Tampereelle, onhan joukkue voittanut muinoin Suomen mestaruudenkin.

TiPS:n tuloskäyrä taas osoittaa loivasti alaspäin. Viimeisestä viidestä ottelusta kaksi voittoa on tulos, jota kukaan ei katso hymyssä suin. Nyt jos koskaan on siis paikka ryhtiliikkeelle – ainakaan päänahka, joka sunnuntaina on tarjolla, ei voisi paljon maukkaampi olla.

Ottelu pelataan Pyynikin tekonurmella ja kick-off klo 18:00. Maineikkaat TamU-kannattajat löytävät varmasti paikalle, joten löydä sinäkin. Joukkue tarvitsee nyt kaiken mahdollisen tuen!

Regions’ Cupin finaali pelataan 16.10 kello 19:00 Helsingin Olympiastadionilla.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​