Taistelu mestaruudesta jatkuu, yläloppusarja käyntiin lauantaina

Kansallisen liigan yläloppusarja potkaistaan käyntiin tulevana lauantaina. TiPS lähtee kuuden joukkueen yksikertaisena sarjana pelattavaan kauden huipentumaan sarjakakkosena. Eroa kärjessä olevaan Kuopion Palloseuraan on neljä pistettä. Tikkurilalaisten takana puolestaan vaanii Åland United jo kuusi pistettä perässä. Kolme muuta yläloppusarjaan selvinnyttä joukkuetta ovat HJK, PK-35 Vantaa ja FC Honka.

– Loppusarjasta tulee varmasti mielenkiintoinen. Joukkueet ovat eläneet jonkun verran kaikilla kauden aikana ja alkukauden pelit eivät välttämättä kerro mitään tulevista mittelöistä. KuPS on vahva, jota kaikki yrittävät horjuttaa. Åland ja HJK ovat myös vahvoja ja pystyvät mihin tahansa peleissään. Honka on sisukas joukkue, joka ei luovuta ja pystyy myös kaatamaan kenet tahansa. PK-35 Vantaa on vaikea vastustaja pallonhallintapelillään, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen odotuksiaan yläloppusarjan kynnyksellä.

TiPS pelaa viidestä jäljellä olevasta pelistään kolme kotona Tikkurilassa. Tiiviissä rytmissä pelattava sarja huipentuu 9.10. Kuopiossa Väre Areenalla pelattavaan oteluun KuPS-TiPS.

– Oma joukkueemme on käynyt läpi paljon muutoksia: Kainulaisen, Ariyon, Martikaisen sekä Vannulan lähtö ulkomaille näkyy tietenkin treeneissä ja joukkuehengen luomisessa. Uudet pelaajamme, Kerner ja Zabroski ovat lyhyessä ajassa yrittäneet sopeutua kurinalaiseen pelaamiseemme ja ovatkin siinä onnistuneet kiitettävästi. Olemme pelanneet useita nollapelejä putkeen, ja se on antanut itseluottamusta pelaamiseemme. Keskikenttä meillä on maan paras ja luotan siihen, että he jaksavat kantaa meitä näissä kovissa peleissä. Vielä kun saamme hyökkäykseen terävyyttä ja tehokkuutta hieman lisää, olemme varmasti mukana kultamitalitaistelussa loppuun asti. Toivottavasti mestaruus ratkeaa sarjan viimeisessä pelissä Kuopiossa.
Meillä ei ole onneksi ollut vakavia loukkaantumisia viime aikoina, joten olemme saaneet harjoitella hyvin ja laadukkaasti. Loppusarjaan lähdemme aggressiivisesti hyökäten: emme ala peruuttelemaan, ennakoi Miettinen kauden huipennusta.

Lauantaina 4.9. Tikkurilan nurmella pelattavassa pelissä TiPS kohtaa HJK:n. Tältä kaudelta joukkueiden voitot ovat keskinäisissä peleissä tasan. Ensin HJK haki sarjan alkukierroksilla pisteet vierasottelusta Myyrmäestä. Heinäkuun helteillä TiPS kävi puolestaan nappaamassa täyden pistepotin Töölöstä.

Kahdeksastatoista runkosarjassa pelatusta pelistä TiPS otti 14 voittoa, pelasi kerran tasan ja hävisi kolmesti. Runkosarjan viimeisessä ottelussa TiPS kaatoi vieraskentällä Jyväskylässä JyPK:n selvin lukemin 0-6.

HJK voitti runkosarjan peleistään kahdeksan. Tasapeliin se ylsi neljästi ja hävisi kuusi kertaa. Runkosarjan viimeisessä pelissä HJK joutui tyytymänä tasapeliin paikallisvastustaja HPS:n vieraana.

– Loppusarjan pelit alkavat hienolla taistelulla, jossa kaksi vahvaa joukkuetta ottaa mittaa toisistaan. HJK on toki pelannut ailahtelevasti mutta uskon, että he meitä vastaan syttyvät taas pelaamaan. Kun pääsemme parhaalla kokoonpanollamme kamppailuun mukaan, uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kolme pistettä ottelusta. Lisäksi olemme saaneet kadottamamme “flown” takaisin peliimme ja luotan, että sen jatkuessa meitä on vaikea pysäyttää, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen odotuksistaan tulevan lauantain otteluun.

Tikkurilan Palloseuran naisten edustusjoukkue on myös mukana Anna mahdollisuus harrastaa- hyväntekeväisyyskampanjassa, jossa kerätään harrastusvälineitä ja -varusteita vähävaraisille lapsille ja nuorille. Kampanjan kautta kerätyt varusteet lahjoitetaan Hope ry:lle, joka jakaa ne vähävaraisille suomalaisille perheille, mahdollistaakseen lasten ja nuorten harrastamisen. Jos kotoasi löytyy hyväkuntoisia harrastusvarusteita, ja haluat osallistua kampanjaan, voit tuoda ne lauantain otteluun pääportille. Lisätietoa kampanjasta löytyy täältä: https://mahdollisuusharrastaa.fi/

 

TiPS-HJK la 4.9. klo 14.00 Tikkurilan urheilupuistossa.
Otteluun voidaan ottaa vain 100 katsojaa. Kausikorttilaiset voivat varata paikkansa katsomosta ilmoittautumalla viestillä tai sähköpostilla:
Rami Prusila / rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​