Lippuinfo 4.9 Kansallisen Liigan otteluun TiPS – HJK

Lauantaina 4.9 kello 14:00 käynnistyy Tikkurilan Palloseuran taival Kansallisen Liigan yläloppusarjassa. Vastaan asettuu HJK.

Voimassa olevien rajoitusten vuoksi voimme ottaa katsomoon vain 100 katsojaa. Ensisijaisesti tarjoamme katsomopaikat kausikortin haltijoille. Jos omistat kausikortin ja haluat varmistaa katsomopaikkasi otteluun, ole yhteydessä Rami Prusilaan joko viestillä tai sähköpostilla.

Rami Prusila / rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Jos paikkoja jää yli, avaamme lipunmyynnin myös muille katsojille.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –