Kansallisen liigan runkosarja alkaa lähestyä loppuhuipennustaan. Sarjan kärkikaksikolla KuPSilla ja Åland Unitedilla on jäljellä enää yksi ottelu, muilla sitä vastoin 2-3 peliä ennen kuin joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan.

Kotijoukkue TiPS on varmistanut paikkansa ylemmässä loppusarjassa jo aikoja sitten. Tässä vaiheessa kaikki pisteet ovat kuitenkin tärkeitä, sillä ne siirtyvät sellaisinaan joukkueen mukana yksinkertaisena pelattavaan yläloppusarjaan. Yhdelläkään sarjan joukkueella ei ole nyt varaa nostaa jalkaa kaasupolkimelta.

Sarjataulukossa kolmantena oleva TiPS voitti viime viikonloppuna vieraissa FC Hongan Annika Haanpään tekemällä maalilla. Kesäkuun sarjatauon jälkeen pelatuista kuudesta pelistä TiPS on voittanut viisi, pelannut yhden tasurin ja hävinnyt vain kerran.

– Viikonloppuna on tärkeät pisteet jaossa. Meidän pitää olla täysin valmiita otteluun, pitää tempo yllä ja liikuttaa palloa. Maalipaikoissa pitää olla tehokas. HPS on hyvä joukkue, joka varmasti pistää myös kaikki peliin. Toivottavasti saadaan yleisö paikalle kannustamaan meidät voittoon, kertoo kapteeni Annika Haanpää ennakkoajatuksiaan ennen viikonlopun tärkeää ottelua.

Vierasjoukkue HPS on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä eli toiseksi viimeisenä. Pisteet ovat sillekin tärkeitä, sillä joukkue on pelannut vasta 15 ottelua. Neljässä jäljellä olevassa runkosarjan pelissä on puisteitä jaossa sen verran, että edellä olevista joukkueista ainakin pari on hyvinkin ohitettavissa. HPS sai viimeiset sarjapisteensä heinäkuussa tasapelistä PK-35 kanssa. Sen jälkeen taskuun on tarttunut neljä tappiota. Lisämurheita joukkueelle on tuonut korona. Ottelu JyPKiä vastaan jouduttiin siirtämään hopsilaisten joukkueessa olleen koronatartunnan vuoksi.

Kotijoukkue TiPS lähtee lauantaiseen peliin vahvavireisenä ja hyvin valmistautuneena.

– Odotamme kovasti jo viikonlopun peliä. Pääsemme harjoittelemaan eri osa-alueemme peliä sekä yhteispeliämme uusien pelaajiemme kanssa tulevaa loppusarjaa ajatellen. Meidän tulee saada takaisin pelirytmimme pallollisena ja tehdä parempia ratkaisuita peleissä, kertoo päävalmentaja Pauliina Miettinen odotuksiaan ottelun alla.

Otteluohjelma TiPS-HPS 21.8.2021

TiPS-HPS la 21.8. klo 18.00 Tikkurilan urheilupuistossa.
Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Uusien koronarajoitusten vuoksi, voimme ottaa otteluun vain 100 katsojaa.

TiPSin jäljellä olevat runkosarjan ottelut:
la 21.8. klo 18.00 TiPS-HPS
la 28.8. klo 17.00 JyPK-TiPS

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa!

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa! Miesten edustuskoukkue avaa tämän futiskauden kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024! Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja tavoitteena on lähteä voittamaan jokainen peli! TiPS

Lue lisää »

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​