Kansallisen liigan runkosarja alkaa lähestyä loppuhuipennustaan. Sarjan kärkikaksikolla KuPSilla ja Åland Unitedilla on jäljellä enää yksi ottelu, muilla sitä vastoin 2-3 peliä ennen kuin joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan.

Kotijoukkue TiPS on varmistanut paikkansa ylemmässä loppusarjassa jo aikoja sitten. Tässä vaiheessa kaikki pisteet ovat kuitenkin tärkeitä, sillä ne siirtyvät sellaisinaan joukkueen mukana yksinkertaisena pelattavaan yläloppusarjaan. Yhdelläkään sarjan joukkueella ei ole nyt varaa nostaa jalkaa kaasupolkimelta.

Sarjataulukossa kolmantena oleva TiPS voitti viime viikonloppuna vieraissa FC Hongan Annika Haanpään tekemällä maalilla. Kesäkuun sarjatauon jälkeen pelatuista kuudesta pelistä TiPS on voittanut viisi, pelannut yhden tasurin ja hävinnyt vain kerran.

– Viikonloppuna on tärkeät pisteet jaossa. Meidän pitää olla täysin valmiita otteluun, pitää tempo yllä ja liikuttaa palloa. Maalipaikoissa pitää olla tehokas. HPS on hyvä joukkue, joka varmasti pistää myös kaikki peliin. Toivottavasti saadaan yleisö paikalle kannustamaan meidät voittoon, kertoo kapteeni Annika Haanpää ennakkoajatuksiaan ennen viikonlopun tärkeää ottelua.

Vierasjoukkue HPS on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä eli toiseksi viimeisenä. Pisteet ovat sillekin tärkeitä, sillä joukkue on pelannut vasta 15 ottelua. Neljässä jäljellä olevassa runkosarjan pelissä on puisteitä jaossa sen verran, että edellä olevista joukkueista ainakin pari on hyvinkin ohitettavissa. HPS sai viimeiset sarjapisteensä heinäkuussa tasapelistä PK-35 kanssa. Sen jälkeen taskuun on tarttunut neljä tappiota. Lisämurheita joukkueelle on tuonut korona. Ottelu JyPKiä vastaan jouduttiin siirtämään hopsilaisten joukkueessa olleen koronatartunnan vuoksi.

Kotijoukkue TiPS lähtee lauantaiseen peliin vahvavireisenä ja hyvin valmistautuneena.

– Odotamme kovasti jo viikonlopun peliä. Pääsemme harjoittelemaan eri osa-alueemme peliä sekä yhteispeliämme uusien pelaajiemme kanssa tulevaa loppusarjaa ajatellen. Meidän tulee saada takaisin pelirytmimme pallollisena ja tehdä parempia ratkaisuita peleissä, kertoo päävalmentaja Pauliina Miettinen odotuksiaan ottelun alla.

Otteluohjelma TiPS-HPS 21.8.2021

TiPS-HPS la 21.8. klo 18.00 Tikkurilan urheilupuistossa.
Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Uusien koronarajoitusten vuoksi, voimme ottaa otteluun vain 100 katsojaa.

TiPSin jäljellä olevat runkosarjan ottelut:
la 21.8. klo 18.00 TiPS-HPS
la 28.8. klo 17.00 JyPK-TiPS

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​