TiPS jatkoon Regions` Cupissa

TiPS hakee Joensuusta voiton ja jatkaa Regions Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon!

Klo 7:45 Tikkurilasta starttasi valmis, mutta repaleinen joukkue. Alun unisuuden jälkeen meininki yltyi niin bussissa kuin klo 16:00 alkaneessa ottelussakin. TiPS nimittäin sai otteluun unelmastartin: jo viiden minuutin jälkeen peli oli mustapaidoille 0 – 2, molemmissa maaleissa tekijänä Jonne Ketonen.
Hyvän olon tunne hiipi puseroon myös yhtä nopeasti. SC Riverball tasoitti pelin jo 27 minuutin kohdalla ja näin pelistä saatiin jälleen uusi. Tauolle siirryttiin TiPS:n onneksi Rauli Saalfeldtin 2 – 3 maalin johdosta.

Toinen puoliaika oli selkeää TiPS:n hallintaa. Pallo pysyi mustilla ja Riverit ei maalipaikoilla juhlinut. 67 minuutin kohdalla Jere Rauhansalo niittasi jo varmalta tuntuneen 2 – 4 osuman. Riverit kuitenkin rummutti vielä loppuun kavennuksen, mutta viime hetkien paine ei tuottanut tulosta.

Näin ollen TiPS etenee 8 parhaan joukkoon Regions’ Cupissa ja kotimatka tuntuu astetta mukavammalta! VAMOS TiPS!

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –