Hyvässä vireessä oleva TiPS kohtaa lauantaina 14.8. vieraspelissä Tapiolassa sarjassa tällä hetkellä viidentenä olevan FC Hongan. Hongan viimeisin voitto on neljän kierroksen takaa, jolloin se voitti kotonaan HPS:n. Tuon pelin jälkeen tapiolalaiset ovat hävinneet KuPSille, pelanneet tasan PK-35 kanssa ja viime kierroksella hävinneet HJK:lle.

TiPS puolestaan on esittänyt viime peleissä vahvoja otteita. Viime kierroksella joukkue tasasi pisteet sarjakärjen KuPSin kanssa. Kesäkuun sarjatauon jälkeen pelatuista kuudesta pelistä TiPS on voittanut neljä, pelannut yhden tasurin ja hävinnyt vain kerran.

Lauantainen peli on tikkurilalaisisille hyvin tärkeä. Taistelu mitaleista on tiukkaa ja jokaisella pelillä on nyt merkitystä. Honka-pelin jälkeen TiPSillä on jäljellä enää kaksi runkosarjan peliä.

– Tuleva peli tulee olemaan erittäin tärkeä meille, ja myös Hongalle, kun taistelemme yläloppusarjan sijoituksista. Pelasimme mukiinmenevän ottelun KuPSaa vastaa ja samalla ryminällä meidän on lähdettävä myös haastamaan Honkaa heidän kotikentälleen, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen ottelun alla.

Honka-TiPS la 14.8. klo 16.00 Tapiolassa.
Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

TiPSin jäljellä olevat runkosarjan ottelut:
la 21.8. klo 18.00 TiPS-HPS
la 28.8. klo 17.00 JyPK-TiPS

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​