Hyvässä vireessä oleva TiPS kohtaa lauantaina 14.8. vieraspelissä Tapiolassa sarjassa tällä hetkellä viidentenä olevan FC Hongan. Hongan viimeisin voitto on neljän kierroksen takaa, jolloin se voitti kotonaan HPS:n. Tuon pelin jälkeen tapiolalaiset ovat hävinneet KuPSille, pelanneet tasan PK-35 kanssa ja viime kierroksella hävinneet HJK:lle.

TiPS puolestaan on esittänyt viime peleissä vahvoja otteita. Viime kierroksella joukkue tasasi pisteet sarjakärjen KuPSin kanssa. Kesäkuun sarjatauon jälkeen pelatuista kuudesta pelistä TiPS on voittanut neljä, pelannut yhden tasurin ja hävinnyt vain kerran.

Lauantainen peli on tikkurilalaisisille hyvin tärkeä. Taistelu mitaleista on tiukkaa ja jokaisella pelillä on nyt merkitystä. Honka-pelin jälkeen TiPSillä on jäljellä enää kaksi runkosarjan peliä.

– Tuleva peli tulee olemaan erittäin tärkeä meille, ja myös Hongalle, kun taistelemme yläloppusarjan sijoituksista. Pelasimme mukiinmenevän ottelun KuPSaa vastaa ja samalla ryminällä meidän on lähdettävä myös haastamaan Honkaa heidän kotikentälleen, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen ottelun alla.

Honka-TiPS la 14.8. klo 16.00 Tapiolassa.
Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

TiPSin jäljellä olevat runkosarjan ottelut:
la 21.8. klo 18.00 TiPS-HPS
la 28.8. klo 17.00 JyPK-TiPS

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​