Lauantaina pelataan taas Vantaan derby, kun TiPS saa kotikentälleen Tikkurilaan vieraakseen PK-35 Vantaan.

TiPS on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmosena, PK-35 Vantaa sarjakuutosena. Ottelu on molemmille tärkeä, sillä TiPS on edelleen mukana kärkitaistelussa kun taas PK-35 Vantaa havittelee paikkaa ylemmässä loppusarjassa. Sarjan kärjessä viilettää KuPS 37 pisteellä. Kakkosena on TiPS:n viime viikonloppuna voittanut Åland United 30 pisteellä. TiPS:lla pisteitä on saman verran, mutta huomioitavaa on, että TiPS on pelannut yhden pelin vähemmän.

TiPS ja PK-35 Vantaa ovat tällä kaudella kohdanneet kerran. Tuolloin TiPS oli vieraskentällä parempi maalein 3-5. Ennen viime viikonlopun 2-3 tappiota Maarianhaminassa TiPS:lla oli kuuden peräkkäisen voitto-ottelun putki. PK-35 Vantaa puolestaan on pelannut viimeksi kaksi viikkoa sitten. Tuolloin se pelasi vieraskentällä tasapelin 1-1- HPS:n vieraana. Edellinen voitto myyrmäkeläisillä on toukokuun lopulta Ilvestä vastaan.

– Lauantain peli tulee olemaan erittäin tärkeä, panokset on kovat molemmille joukkueille. Meillä on paljon parannettavaa edellisestä pelistä ja olemme käyneet Åland pelin tarkasti läpi ja tulemme vaatimaan parempaa suorittamista varsinkin puolustuspelissä. Vantaa on hyvä joukkue ja meidän pitää onnistua joka osa-alueella saadaksemme pisteet heiltä. Siihen kuitenkin luotetaan, että homma hoituu, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen.

TiPS-PK-35 Vantaa la 31.7. klo 16.00 Tikkurilan urheilupuiston nurmella.

Liput portilta 12€
Liput ennakkoon 7€ täältä. 
Alle 18v ja kausikorttilaisilla ilmainen sisäänpääsy.

Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

TiPSin jäljellä olevat runkosarjan ottelut:
la 7.8. klo 14.00 TiPS-KuPS
la 14.8. klo klo 16.00 FC Honka-TiPS
la 21.8. klo 18.00 TiPS-HPS
la 28.8. klo 17.00 JyPK-TiPS

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​