Huippuvireinen TiPS matkaa saarelle Åland Unitedin vieraaksi

Kansallisen liigan kierroksen kärkikamppailu pelataan Maarianhaminassa, missä kuuden ottelun voittoputkessa seilaava TiPS kohtaa liigassa tällä hetkellä kolmantena olevan Åland Unitedin.

Sarjan kärjessä taistelu on tiukkaa ja tasaista. KuPS on kärjessä 34 pisteellä, TiPS toisena 30 pisteellä ja Åland United kolmosena 27 pistettä koonneena. Sekä KuPS että ÅU ovat kumpikin pelanneet yhden pelin tikkurilalaisia enemmän. Lauantain peli on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä. Kansallisen liigan runkosarja alkaa lähestyä loppuaan, ja jokaisella saadulla pisteellä on nyt merkitystä. Tikkurilalaisilla on Åland United-pelin jälkeen enää viisi ottelua runkosarjassa.

Edellisellä kierroksella hyvävireinen TiPS hurjasteli vakuuttavan 5-0 (1-0) kotivoiton Tampereen Ilveksestä. Pelissä ei lopulta jäänyt epäselvyyttä paremmasta. TiPS oli kaiken aikaa vahvempi, eikä vierasjoukkueella lopulta ollut juurikaan maalintekopaikkoja.

Myös Åland United voitti vakuuttavasti viimeisen pelinsä. Sarjajumbo JyPK kaatui Jyväskylän Harjulla peräti lukemin 1-5.

TiPS ja Åland ovat tällä kaudella kohdanneet kerran. Toukokuussa Myyrmäessä pelatussa tasaisessa ottelussa TiPS oli vahvempi maalein 2-1. Joukkueiden pelit ovatkin viimeisten vuosien aikana aina olleet tiukkoja ja tasaisia, kahden laadukkaan ja hyvin valmennetun joukkueen kohtaamisia.

– Joukkue on päässyt upeaan pelivireeseen tauon jälkeen ja olemme parantaneet peliämme. Itseluottamuksemme on luonnollisesti kasvanut pelin kehittyessä ja olemme valmiina kohtaamaan saarelaisten kovan ryhmän, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen kaksi päivää ennen tärkeää ottelua.

Åland United-TiPS 24.7. klo 17.00 Wiklöf Holding Arenalla Maarianhaminassa. Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

TiPSin jäljellä olevat runkosarjan ottelut:
• la 31.7. klo 16.00 TiPS-PK-35 Vantaa
• la 7.8. klo 14.00 TiPS-KuPS
• la 14.8. klo klo 16.00 FC Honka-TiPS
• la 21.8. klo 18.00 TiPS-HPS
• la 28.8. klo 17.00 JyPK-TiPS

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –