TiPS naiset palaavat Tikkurilan nurmelle

TiPS jatkaa Kansallisen liigan pelejään lauantaina 17.7., kun se kohtaa Tikkurilan Urheilupuiston nurmella Tampereen Ilveksen.

TiPS on sarjassa toisena. Voittopelien putki kasvoi viime viikonloppuna jo viiden ottelun pituiseksi, kun TiPS kaatoi vieraskentällä Töölössä HJK:n. Yhdessätoista tähän mennessä pelatussa Kansallisen liigan pelissä TiPS on ottanut yhdeksän voittoa. Tappiot ovat tulleet toisella sarjakierroksella kotipelissä HJK:lle ja toukokuun puolivälissä sarjakärki KuPS:lle sen kotikentällä.

Ilves on sarjassa yhdeksäntenä. Takkuilleen alkukauden jälkeen Ilves on ottamassa uutta suuntaa. Viimeiset kolme peliä se on pelannut tappioitta, voittaen kerran ja pelaten kaksi tasapeliä. Viime viikonlopulta tamperelaiset hakivat komean vierastasapelin Åland Unitedin vieraana.

– Lähdemme vahvan voiton saattelemana kovaan vireeseen päässeen Ilveksen kaatoon. Joukkueemme on vahvassa kunnossa ja olemme valmiina pelaamaan ja taistelemaan kolmen pisteen eteen, lupaa päävalmentaja Pauliina Miettinen.

TiPS-Ilves lauantaina 17.7. klo 16.00 Tikkurilan Urheilupuistossa.

Liput portilta 12€

Liput ennakkoon 7€ täältä.

Alle 18v ja kausikorttilaisilla ilmainen sisäänpääsy.

Kaikki Kansallisen liigan ottelut ovat nähtävillä Ruutu+ palvelussa. Seuraa ottelua täältä. 

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​