Tule mukaan naisten edustusjoukkueen järjestämälle tyttöleirille!

Naisten edustusjoukkue järjestää tytöille suunnatun futisleirin 9.-10.8.2021 Tikkurilan Urheilupuistossa.
Leiri on suunnattu kaikille 2008-2013 syntyneille tyttöfutareille tasosta riippumatta! Nyt on huipputilaisuus päästä hiomaan omia taitojaan huippuseurassa, sillä leirin valmentajina toimivat naisten edustusjoukkueen pelaajat. Tule siis kehittymään Kansallisen Liigan ja nuorisomaajoukkue pelaajien kanssa!
Mitä? – Tyttöfutisleiri
Koska? – 9.-10.8.2021 kello 10:00-14:00
Missä? – Tikkurilan Urheilupuisto
Mitä tarvitsen mukaan? – Jalkapallovarustuksen, omat eväät sekä leirimielen
Paljonko maksaa? – 70€ per osallistuja
Miten mukaan? – Ilmoittaudu mukaan täältä –> https://tips.myclub.fi/flow/events/3101948
Tervetuloa mukaan!
Terveisin, Tikkurilan Palloseuran naisten edustusjoukkue.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –