Hallituksen tiedote 8.7.2021

Juhannusviikolla 23.6.2021 järjestetyssä seuran toisessa ylimääräisessä jäsenkokouksessa, jäsenistö äänesti hallituksen esitystä vastaan koskien ylimääräistä toimintamaksua seuran taloustilanteen parantamiseksi. Samalla ehdollisena ollut esitys koskien Aktia-kentän uudistusta vedettiin hallituksen toimesta pois, koska taloudelliset edellytykset eivät sitä tässä kohtaa salli. Aktia-kentän uusiminen ei näin ollen tapahdu tämän toimintakauden aikana. Hallitus jatkaa vaihtoehtojen etsimistä uuden kentän rahoittamiseksi.

Uusia ehdokkaita hallituksen jäseniksi ei tullut, joten istuva hallitus jatkaa kuluvan kauden loppuun asti.

Pystyäkseen toimimaan laillisesti, seura tarvitsee puheenjohtajan. Ehdotuksia uudeksi puheenjohtajaksi tuli vain yksi. Hallituksen jäsen Raila Sulasalmi suostui toimimaan hallituksen puheenjohtajana loppukauden.

Hallitus järjesti järjestäytymiskokouksen tiistaina 29.6.2021. Hallituksen jäsenten vastuualueet pysyivät samoina.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –