Ilmoittaudu mukaan elokuun futisleireille!

Juuri ennen koulujen alkua järjestetään kaksi futisleiriä viimeisten lomapäivien kunniaksi! Luvassa on TiPS Aktia futisleiri sekä naisten edustusjoukkueen järjestämä tyttöleiri. Ilmoittaudu mukaan nyt!

💚TiPS Aktia futisleiri 2.-6.8.2021.💚
Leireillä harjoitellaan erilaisia jalkapallotaitoja vaihtuvien teemojen mukaisesti, mm. maalintekoa, harhautuksia, syöttötaitoa, pallokäsittelyä, kuljetuksia ja pienpelejä.
Leiri on suunnattu kaikille 2010-2013 syntyneille tytöille sekä pojille.
💚Naisten edustusjoukkueen tyttöleiri 9.-10.8.2021💚
Tikkurilan Palloseuran naisten edustusjoukkue järjestää leirin 2008-2013 syntyneille tyttöfutareille! Leiri on avoin kaikille tyttöharrastajille tasosta riippumatta.
Tule kehittymään Kansallisen Liigan ja nuorisomaajoukkue pelaajien kanssa! Nyt on huipputilaisuus päästä hiomaan omia taitojaan huippuseurassa, sillä leirin valmentajina toimivat naisten edustusjoukkueen pelaajat.
Ilmoittautumiset sekä lisätiedot molemmille leireille: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/futisleirit/

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –